.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 04:51:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kupujemy s6 c5
PostNapisane: 26.mar.2016 12:31:33 
Użytkownik

Witam, jestem tu nowy, obecnie jestem zadowolonym posiadaczem vw golf 3 vr6 syncro (2,9L 190 KM PB), ale czas na zmiany i przymierzam się do kupna audi s6 C5 4,2 340 KM manual, chciałbym was prosić na co zwrócić uwagę przy kupnie, i chciałbym prosić was o opinie na temat tego danego egzemplarzu --> http://allegro.pl/audi-s6-4-2i-manual-m ... 37974.html wiem, że nie warto szukać oszczędności przy kupnie danego modelu zeby sie nie władowac w skarbonke bez dna. Może jest jakiś miłośnik z okolicy co mógłby podskoczyć na jakieś oględziny gdyż ja mam ponad 300 km.. Jakbym się na niego zdecydował chciałbym zabrać go na przeglad do serwisu żeby mi go przetrzepali z góry na dół czy wszystko jest tak jak opisane w ogłoszeniu (wiecie może ile kosztuje taka usługa?). Kolejna sprawa jakby już trafił w moje ręce to myślałbym nad LPG, ile może kosztować dobra instalacja na dobrych podzespołach VI generacji, chyba że pomyśleć już nad instalacja VII generacji w fazie ciekłej ?
Z góry dziękuje za jakiekolwiek porady, opinie mam nadzieję, że ktoś pomoże. Pozdrawiam

Tytuł: Re: Kupujemy s6 c5
PostNapisane: 26.mar.2016 13:07:34 
Użytkownik

Auto: Audi S6 C5 2003 sedan
Ja dałem 5500 za IV generację LPG, nie widzę sensu montowania wtrysku bezpośredniego skoro auto fabrycznie ma pośredni wtrysk Pb.

Strefa czasowa: UTC + 1