Witam Wszystkich. Jako , że sprzedałem golfa 4 1.9 TDI ( nie chcę więcej TDI i nie pytajcie dlaczego . Chcę kupić po prostu benzynę bez gazu ) i szukam auta tak do 7k. Wiem , że 7k to nie jest dużo na samochód i z góry mogę tutaj usłyszeć odpowiedzi w stylu " daj sobie spokój za 7k to rower kup a nie samochód " to jednak chciałbym dać do oceny tutaj pewne Audi które bardzo przykuło moją uwagę bynajmniej wizualnie z zdjęć . Nie jestem typem " napaleńca " i nie szukam auta na siłę ale jutro mam jechać go oglądać i nie wiem czy jest sens może wy coś zobaczycie z zdjęć . Cenowo nie jest droga ta audi więc może gdzieś tutaj jest pies pogrzebany ? bo 5900zł gdzie facet mówi , że do negocjacji to trochę tanio ? A wiadomo okazje są czasami skarbonkami. Generalnie szukam auta do normalnej jazdy. Nie interesuję mnie duża moc ani bajery w stylu grzane siedzenia itp. Fajnie jakby miało klimę a szyby to i na korbę może mieć. Z tego co czytałem to silniki 1.6 101 km mają bardzo dobre opinie. Znajomy ma taki sam w skodzie octavii i bardzo sobie chwali . Nie interesuje mnie też , że auto palić będzie 10L . Po prostu chciałbym aby auto było dość zadbane i sprawne chociaż zdaję sobie sprawę z tego , że w " wiekowym " aucie paść może wszystko.
Czemu audi A4 ? generalnie mojej dziewczyny tata ma taką i kupił od kumpla za 7k ( tyle , że ma tam skóry i bajery różne ) i właśnie z silnikiem 1.6 101km. Jeździłem tym i bardzo mi się podoba " komfort " jazdy i wygląd tego auta . Dlatego interesuje mnie tylko ten model. Blachy ponoć ma pancerne jeśli nie bity.
Co powiecie na to audi do którego link wstawiam poniżej. Generalnie jeszcze chciałem dodać , że mam fiata tipo którego kupiłem do wożenia towaru za 1300zł i byłem święcie przekonany , że to auto padnie szybko bo w końcu za rower dałem 2 tys to gdzie auto za 1300zł ale powiem Wam z ręką na sercu , że fiat który ma gówniane opinie i kosztował 1300zł jeździ już 2 rok i wozi dość duże ciężary co dzień i naprawdę jest niezawodne... więc może uda się do 7k coś ustrzelić z a4 ?
link :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 22563.html