yezozwierz napisał(a):
Żadną bym się nie zainteresował na twoim miejscu.
1) pojawia się korozja na dołach drzwi, strasznie biedna wersja ponadto (ciężko znaleźć 1.8T bez klimy, szok).
2) malowany zderzak przód i to nieudolnie, coś mi się nie podobają też spasowania elementów przodu, silnik aż za czysty.
3) może i najciekawsza bo to już po lifcie, ale za mało zdjęć i w dodatku przebieg cofnięty na 100%.
Jak Ty z takim podejściem podchodzisz do zakupu używanego auta i to co podałeś to są rzeczy, które dyskwalifikują auto to ja bym nie chciał na Ciebie trafić przy sprzedaży auta...szukajcie sobie dalej tych swoich perełek, wymuskanych i wychuchanych.
Kolego, dam Ci dobrą radę, jedź i oglądaj, bo wrzucając ogłoszenia na to forum nic nie kupisz, bo zawsze znajdzie się jakiś wróżbita co Ci z głowy dane auto wybije, "bo zderzak lakierowany", "bo ruda na drzwiach" - choooj, że to norma w a3, ale napisze i moje ulubione "przebieg cofnięty na 100%". Oczywiście jak każdy "komentujący" sprzedaje swoją fure to jest lala, igła i wszystko zawsze mówi kupującemu, a jak się auto nie spodoba na miejscu to "czego pan oczekuje od 15 letniego auta....". Prawda jest taka, jak kupujecie auto to karwa szukacie dziury w całym, chodzicie i pajacujecie z kompami i miernikami, ale jak sprzedajecie to już nie wygląda tak różowo, ale żaden się oczywiście do tego nie przyzna, BO AUTO JE FORUMOWE I CHOOJ - MUSI BYĆ IGŁA.