.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 15:15:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi a4 b5 1.8T quattro
PostNapisane: 09.paź.2017 19:00:49 
Użytkownik

Cześć,
Chcę kupić samochód w najbliższym czasie. Nie jeżdżę dużo więc nie chce diesla. Budżet jest skromny chciałbym zmieścić się w 11 tyś zł. Wybrałem sobie A4 b5 1.8T quattro w sedanie. Bardzo podoba mi się charakter i stylistyka tego auta właśnie w sedanie poliftowym czyli rocznik 99-2001. Samochód podoba mi się na tyle, że pewnie nigdy go nie sprzedam tylko będzie udoskonalany (nie mówie tu o wiejskich tuningach tylko rzeczach typu nowy lakier, nowa tapicerka, może kiedyś jakieś 200 KM). Bardzo mi zależy żeby na początku teraz nie trafić na bubla, który będzie moim wrzodem na kieszeni bo aktualnie mnie nie stać a potrzebuje jeździć. Znalazłem autko dostałem od sprzedawcy VIN : WAUDC68D01A138049. Chciałbym sprawdzić czy jest to egzemplarz warty uwagi. Vin udało mi się sprawdzić jedynie pod kątem prawidłowości wyposażenia, rocznika i kradzieży. Bardzo zależałoby mi jednak na informacjach odnośnie historii serwisowej, przebiegu, stłuczkach, być może o jakichś danych poprzedniego właściciela, którego mógłbym o ten samochód zapytać. Czy jest wśród was ktoś kto mógłby mi pomóc w pozyskaniu takich informacji ? Ewentualnie może macie jakieś "patenty" na pozyskiwanie takich informacji przed zakupem ?

Z góry dzięki za pomoc :)

Strefa czasowa: UTC + 1