Witam wszystkich userów forum oraz Audi. Mam prośbę do osób z Dolnego Śląska i nie tylko. Szukam sobie spokojnie od jakiegoś czasu c5 2.7BiT w manualu i jedna sztuka nie daje mi spokoju, mianowicie ta:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-a ... 53ea128a87Na początku nic podejrzanego, cena 15900, później gwałtowny spadek na 10900, a facet mówi, że za 10000 odda i zarzeka się, że wszystko jest OK. Teraz widzę cena 8800, dzwonię jeszcze raz, facet mówi, ze za 8000 oddaje, wszystko z nią OK, przyjechał na kołach z niemcowni, kupił za 1000E i ją po prostu chce sprzedać (jedynie mówi o rudej na lewych drzwiach). Nie byłoby problemu ale z wawy mam 500km i lecieć dzień zmarnować....koleś jakiś dziwny jak tylko wspominam o cenie to mówi ze kto pierwszy ten lepszy, przyjedzie i weźmie i będzie zadowolony, że on nie ma czasu na gadanie o głupotach typu czemu cena taka mała. Podejście takie, że nie zdziwiłbym się, że auto nie chce mu się sprzedać (nawet gdyby rzeczywiście było 100proc. ok) bo nie można się dogadać, oburzenie i foch.
Wie ktoś coś, widział, rozmawiał???