każde bi-turbo jest fajne, 313 koni miały jakieś tam początkowe problemy, ale do opanowania.. ja mam wersję 245KM i jestem z auta bardzo zadowolony.
siedzenia od S/RS są mega twarde, ale co kto lubi.. ja mam siedzenia komfortowe, wentylowane, w pełnej skórze (niestety bez masażu) i to najwygodniejsze siedzenia, które do tej pory miałem w samochodzie. HUD to fajny bajer, ale raczej nie jest niezbędny. dobre nagłośnienie się przyda, Audi Sound System to dno.. ACC mnie osobiście denerwuje, ale co kto lubi
ten prostokącik powie Ci, jaki jest system nawigacji (oprócz oczywiście wielkości ekranu). jeżeli będzie touchpad, na którym pojawią się m.in. cyferki, to będzie "lepszy" system nawigacji. natomiast jeżeli chodzi o zwykłe przyciski (takie wypukłe) 1-6 to jest to niższa wersja nawigacji, z mniejszym ekranem etc.
opcje wyposażenia, które polecam to: FULL LED (jeżeli polift to Matrix) - zdecydowanie lepiej świecą niż ksenony, Audi Side Assist - czyli asystent martwego pola - bardzo się przydaje, klima 4-ro strefowa - ładniej wygląda i można chociażby dziecku z tyłu ustawić wyższą temperaturę. kamera cofania też się przydaje
pneumatyka to też fajna opcja - jak jest gdzieś np. wyższy krawężnik to sobie podwyższam auto i bez problemu najeżdżam
generalnie w C7 można już wybierać w wyposażeniu.. bo zdarzają się golasy, ale też i fajnie wyposażone egzemplarze