Pablo200 napisał(a):
zdjęcia nieźle podkręcone.... przebieg także ?
Szczerze mówiąc jestem świeżakiem w temacie ale auto sprawdzałem przez strone autodna i nie wyskoczył żaden negatywny raport, a przebieg z raportu pokrywa się z wydrukiem Car-Passu.
void napisał(a):
Ośka + automat = multitronic. Ta skrzynia źle znosi wysoki moment i starty z "pełnego buta" prowadząc do wydatków.
Pablo200 napisał(a):
zdjęcia nieźle podkręcone.... przebieg także?
O ile Car Pass jest prawdziwy i przebieg będzie zgodny z rzeczywistością, lecz pod znakiem zapytania może stać stan techniczny (nowego właściciela czekają wydatki na m.in. w/w skrzynię, rozrząd) lub wypadkowa przeszłość.
Jeżeli A5 w TDI to
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a5-2 ... 0ef8573706 . Masz kubły w alcantarze, 2,0 na CR, według VIN data produkcji 11 maja 2010, więc poprawiony napęd pompy oleju i słuszny napęd.
Czyli bardziej odradzasz niż polecasz? A co z tymi emblematami o których wspomniałem? Jest jakaś możliwość sprawdzenia realność tego S-Linu? Brak emblematu na kierownicy i siedzeniach mnie strasznie zastanawia, co do przebiegu tak jak napisałem wyżej, sprawdzałem VIN na autodna (nie wiem na ile mozna temu ufać) i stan przebiegu zgadzał się z wydrukiem z CarPassu.