Witam serdecznie forumowiczów i fanów Audi
Przymierzam się do zakupu w/w modelu audi i tu jest moje pytanie. Czy były jakieś znaczące różnice między wersją przed liftową a po liftową? Wiem, że są inne reflektory, halogeny, wydech z jednej strony i nieznacznie mocniejsze silniki. Nie ukrywam, że polift podoba mi się nieco bardziej ale jeżeli różnice były stricte kosmetyczne (bez poprawek usterek) to być może zacznę szukać też czegoś sprzed 2011 roku.
Czytałem forum i często przewijała się teza aby szukać samochodu w dobrym stanie i nie patrzeć na moc silnika. Ja wziąłem na tapetę jednostkę 177-konną z polifta i takiej teraz aktualnie szukam.
W przewidzianym przeze mnie budżecie 40 tyś zł znalazłem parę ciekawych propozycji z czego finalnie zostały tylko dwie.
Szukam FWD więc w grę wchodzi w zasadzie tylko multitronic (nigdy nie jeździłem jutro będę miał okazję to wyrobie sobie jakieś zdanie), zwolenników jak i przeciwników tego rozwiązania jest chyba tyle samo, może mi się w tej kwestii poszczęści
Troszkę się rozpisałem a miałem zapytać tylko o różnice
Ale chce wiedzieć przed zakupem możliwie jak najwięcej. Podobno jest ciasno w środku (aktualnie jeżdżę Sorento I) ale to też sprawdzę na żywo jutro.
Pozdrawiam