xslawox napisał(a):
no ja tez szukalem nawet wiecej!!i powiem jedno, 90% ogloszen (zdjecia, opis) nie pokrywa sie z tym co zobaczysz jak pojedziesz osobiscie.Tyle pieknosci w necie, a jak sie udasz to niestety, porysowane, poobijane Bog wie co jeszcze,strach sie nawet blizej przygladac. Mimo wszystko "szukajcie a znajdziecie". Ja znalazlem;) i... zakochalem sie...pozdr <diabel>
kolega ma racje z tymi fotkami . w marcu jechalem do niemiec po "piekna" czarna a6 2,5 ael. zdjecia cacko autko prezentowalo sie rewelacyjnie. facet zachwalal autko, mowil ze jezdzil nim jego wujek starsza osoba nie wozil towarow. na miejcu okazalo sie ze autko doszczetnie zniszczone, jedyne elementy ktore nie byly malowane to przednai i tylna klapa
chyba ze byla wykonana zamiana tych elementow. w srodku brud syf. takze nie wolno wierzyc zdjeciom. natomiast wrocilem z niemiec czerwona a4 w tdi i jestem zadowolony. moze oprocz zawiechy no ale to urok polskich drog. chyba zalet silniczka nie musze wymieniac. szukaj autka bez wypadku jesli juz to pojakichs malych przejsciach typu nieazuwazony slupek czy otarcie sie o jakas przeszkode
. jesli nie potrzebujesz duzego autka to a4 godne jest polecenia