Moje Audi z 1995 roku
-rocznik modelowy 96 (11.95)
-2 poduchy
-2 x el. szyby (przód)
-2 x korbki (tył)
-klima (100% sprawna, mrozi)
-pesudo/eko skóry
itd. itp:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2579109
ZAZNACZAM wady (i mówią szczerze że więcej nie ma):
Wady:
-lekkie zarysowania (widoczne dopiero po przyjrzeniu sie - 12 letnie auto)
-zarysowany lekko przedni zderzak (tylko plastikowa część i naprawdę lekko - patrz zdjęcia)
-sporadycznie nie działająca z pilota centralka (trzeba kluczykiem) - rzadko to wystepuje ale jednak
-sporadyczne problemy z immobiliserem (dorobiłem nowy scyzoryk ostatnio i problem minął, ale czy na stałe?)
-sprzęgło wysoko bierze (ale ten typ tak ma, porównywałem z innymi A4), oczywiście nie ma żadnych uślizgów!
-pęknięta/uszkodzona plastikowa osłona pod silnikiem (przy jeździe w zimie po śniegu)
-zarysowania widoczne tylko z bliska (okolice wlewu paliwa i naprawdę małe)
-centralka czasami nie załapuje (są dni że cały czas działa, czasami trzba męczyć się kilka razy, czasami raz nie załapie a potem ok)
-problem z immo rozwiazany nowym kluczykiem - ale sam nie wierzę że na stałe, w razie czego pozostaje przeczyścić zimne luty, cewke albo wymiana stacyjki (immo w kompie sprawne na 100% bo komp ostatnio kupiłem - na gwarancji z boscha)
-sprzęgło bierze wysoko (ale w każdym A4 jakim jeździłem tak bierze) - nic sie nie ślizga!, trochę skrzypi pedał (na 100% pedał) muszę go najzwyczajniej w świecie nasmarować
-osłone zpod silnika mam (coby nie było że nie mam) jest zwyczajnie pęknięta (plastik)
-ssłone górna (tą z napisem TDI) też mam, jest nieuszkodzona ale jeżdżę bez bo lubie widzieć co się w silniku dzieje
-olej do wymiany za 1-2 tys km, Shell Helix Diesel półsyntetyk 10w40
-konsumuje od 50 do 80 ml oleju na 1000 km
Kontakt do mnie:
MorgothDBMA:
mail:
Lukasz.Gryglicki@innsoft.com.pl
rzadziej:
morgothdbma@o2.pl
adres: Mińsk Mazowiecki ul. Warszawska 196/30
tel: 693-582-014
GG: 4728811 9pon-pt 7:15-15:45)
Polecam auto naprawdę warte tej ceny, polecam też przejrzenie wszelkich problemów jakie były w aucie przez ostani rok na AKP i Audi A4 klubie:
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php