.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.lut.2025 23:03:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Prośba o sprawdznie ze słupska
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:09:27 
Użytkownik

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3312159
Ktoś może je sprawdzał ??

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:14:18 
Użytkownik

Cytuj:
Praktycznie jest to wersja FULL WYPAS

brakuje 1/2 wyposażenia do full wypas...
poza tym, gratulujemy sprzedawcy - multitronic w AKEq :): ...
50 086 km... chyba, że kupione w PL.

auto walone z przodu - ramka na dolnej części zderzaka [a więc cały zderzak] pochodzi z innej wersji [tzw. zwykłej], a całe auto jest w ShadowLine [czare ramki].
sprzedawca to druciarz, gdyż nie pokusił się nawet o drutowanie zderzaka do właściwej wersji.

Marcin, daj spokój z tymi rodzynami. za takie pieniądze kupisz tylko kłopot.
za 16 000 kupisz dobre AYM z 2002.

posłuchaj rad Piotra, KRISOO i kolegów obeznanych w temacie. nie jesteś mechanikiem - kup auto sprawne. pchasz się na minę finansową.
poczytaj najpierw na temat tych aut, zbierz katalogi z tego okresu, dane techniczne, dane nt. wyposażenia - i wtedy zacznij szukać.

Anthem Advanced 1

:P(|)

Ostatnio edytowano 05.wrz.2007 11:20:26 przez meszrum, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:18:42 
Użytkownik

Tylko widzisz jak proszę by mi ktoś powiedział , co mam kupić do określonej kwoty to ciszaaaa...
Tak gość nie ukrywa, że było bite z przodu.

I tak szukam i szukam
Nie mogę sprzedać swojego jak nie znajde drugiego.
Błędne koło..

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:23:59 
Użytkownik

Marcin,

to forum jest wg wielu osób miejscem o najwyższym poziomie merytoryki w pl internecie. bijemy na głowę branżowe fora, na których nikt nic nie chce powiedzieć [bo z tego żyje].

ale, z drugiej strony, każdy z nas ma dom, rodzinę, kochanki, pracę/firmę etc. poczekaj do weekend'u, to coś poszukamy. nie dysponuję taką ilością czasu, by szukać forumowiczom aut.
i tak już, wg mnie, zbyt dużo czasu poświęcam na pisanie na tym forum...

Anthem Advanced 1

:P(|)

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:27:46 
Użytkownik

Jasne, nie spiszy sie :)
Im więcej ludzi słuchasz tym więcej opini (to jak z prawnikami)

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:43:44 
Użytkownik

Spokojnie Marcinie, coś pewnie w końcu znajdziesz. Ja sprzedałem swojego parcha A6 2002 prawie miesiac temu i posuwam po stolicy tramwajami (a propos to cos przypomina mi multitronika :peace: )

Ale serio. Znaleźć auto idealne nie jest łatwo - wiem to po sobie. Zdaje sobie sprawe z tego że Ty jako kupujacy nie musisz być specjalistą w dziedzinie A6, wiec nie zauważysz czasmai podstawowych błedów (szczegółów w wyposazeniu, przeróbek, druciarstwa) w sprzedawanych autach. Sam tego ucze się na błedach i dzięki temu forum jestem mądrzejszy :)

Sa 2 opcje:
1. Słuchasz naszych rad z forum (meszrum, piotruś, carlnova i inni) - to oni użytkują V6 i je znaja - nawet nie bał bym się uzyć słowa "czują".
Ktoś kto nie jeździ tym autem na co dzień to za przeproszeniem g... wiem na ten temat, jedynie opiera swoje teorie na mitach i słuchach - że słyszałem ale nie wiem gdzie - stąd te bzdury i dziwne historie. Ale dalej - kupujesz auto z pewnego żródła, sprawdzone ale czesto drogie (zalezy od wyposażenia)

2. Szukasz okazji cenowej i nastawiasz się od razu że albo auto jest bite (conajmniej malowany jakiś element) albo motor jest wysrany - najlepiej sprawdzić historie po VIN - na prawde mozna dowiedziec się wielu ciekawych rzeczy, o których nie mówią sprzedawcy. Więc po prostu nie zwracasz na pewne rzeczy szczegółów.

LUDZIE - CUDA W HANDLU NIE ISTNIEJĄ!!! Nikt darmo nie daje, tym bardziej handlarze. Gdyby trafili sami taka okazję to by sprzedali ją juz w Polsce za wiele wyższe pieniądze, anie za takie same!

Myslę, że w imieniu kolegów mogę powiedzieć Ci, że w miarę mozliwości pomogą wszczyscy chętni. Po to tu jesteśmy i trzymamy się razem!

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:52:48 
Użytkownik

[quote="meszrum"]
Marcin,

to forum jest wg wielu osób miejscem o najwyższym poziomie merytoryki w pl internecie. bijemy na głowę branżowe fora, na których nikt nic nie chce powiedzieć bo z tego żyje.
[\quote]

Z tym się zgodze w 100%.

Jesli ktoś chce wszystko wiedzieć o "fał sześć" to nigdzie się nie dowie tyle co tutaj. Ostatnio rozmawiałem ze znajomym z forum Pasiaka - powiedział że ma dosyć opowiadań na swoim forum o: piórkach wycieraczek, wymianie żarówek i innych bzdetach.
Panowie po kilku miesiącach szkolenia na forum AKP nikt z handlarzy Wam nie podskoczy - i sami zobaczycie jaki kit Wam wciskają - ale wystarczy że podłaczycie swoje wspaniałe "vaginy" do auta i Panowie milkną jak ryby w jeziorze :):

Brakuje troszke info na temat ogledzin karoserii - ale z tym jest trudniej - żeby sie tego nauczyć trzeba parcha dotknąć, porównac z innym i wyczuć o co chodzi - ale zawsze można zabrać na wycieczkę ukochany mikrometrzyk :diabel: :hmmm:

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 11:56:02 
Użytkownik

Wiec już na wstępie dementuje, nie szukam auta IDEALNEGO, bo ich nie ma.

Auto bite ???
Już kiedyś poruszaliśmy ten temat, jaka jest definicja auta bitego ??

I może to jest istotne, staram sie zmieniać auto raz w roku na nowszy rocznikowo.
Nie planuje zakupu na 5 lat :)

Przez rok odkładam sobię kwotę i podwyższam o dwa roczniki by dość do rocznego.

NIgdy nie miałem Q, życie jest za krótkie by nie móc spróbować jak się jeżdzi Q, więc szukam Q.

Pewnie będzie tak jak mówi większość ... bez sensu Q, ale jak sie nie przekonam to nie będe wiedział, nawet kosztem dopłaty za auto.
Wiedza kosztuje :)

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 12:29:32 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Poszukaj auta od osoby prywatnej.Takiego które jakiś czas jeździło w PL.
Może nawet 2 lata starsze ale taniej.Zostanie Ci zapas gotówki na ewentualne doinwestowanie w to i tamto.

Albo sam wybierz się do DE w celu poszukiwania auta.

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2007 12:59:13 
Użytkownik

Jest tego ogrom :)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=se ... =185840042

Strefa czasowa: UTC + 1