.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 10:10:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi A3 1,9 TDI Lub 1,8T lpg quattro
PostNapisane: 29.sie.2009 18:45:25 
Użytkownik

Witam klubowiczów szukałem ale nie znalazłem nic co bym chciał wiedziec w najbliszym czasie zamierzam zaopatrzyc sie w A3 z silnikiem jak w temacie tylko ze w automacie chciałbym wiedzieć jak sie sprawują takie auta z taką skrzynią i ile palą tak realnie,nie interesuje mnie model A6 C5 tylko ew C4 to mam na marginesie bo takiego użytkując w Tdi quattro ale myślę o czymś małym może za rok ale informacje sie mi przydadzą Pozdrawiam i dziękuje
Ps..Chodzi mi o spalanie automata max i min w obu wypadkach i czy automaty w tym modelu są trwałe i bez awaryjne

Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2009 18:49:51 
Klubowicz

Odważny jesteś, że zadajesz tego typu pytanie - zaraz Cię zjedzą. Poza tym nie wiem o co dokładnie pytasz - A3 czy A6?

Dane techniczne masz tutaj: http://www.audiklub.org/dane.html.

A2 1.4

Tytuł: re...A3
PostNapisane: 29.sie.2009 19:09:37 
Użytkownik

Odważny???? chodzi mi o A3 to co podałeś w linku to juz przerabiałem ale to jest na kartce wypisane mnie interesuje realll i dla tego zapytałem może i to jest gdzieś na forum ale jest to tak obszerne ze w zakładce szukam wpisywałem juz rożne kombinacje i nic sie nie dowiedziałem

Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2009 19:20:01 
Klubowicz

Odważny, bo zadałeś pytanie na temat, który setki razy był już poruszany.

Poza tym w poście pisałeś coś o C4 i C5, ale ponieważ nie stosujesz się do zasad polskiej interpunkcji i gramatyki ciężko jest zrozumieć o co Ci tak właściwie chodzi.

A2 1.4

Tytuł: A3
PostNapisane: 29.sie.2009 19:51:38 
Użytkownik

Szukałem ale nie znalazłem nic co bym chciał wiedziec w najbliszym czasie zamierzam zaopatrzyc sie w A3 z silnikiem 1,9 TDI Lub 1,8T Quattro tylko ze w automacie chciałbym wiedzieć jak sie sprawują takie auta z taką skrzynią i ile palą tak realnie,może za rok ale informacje sie mi przydadzą Pozdrawiam i dziękuje
Ps..Chodzi mi o spalanie automata max i min w obu wypadkach i czy automaty w tym modelu są trwałe i bez awaryjne

kolego na pewno było to poruszane ale jak pisałem ze konkretnej odpowiedzi na wpisane zdanie w zakładce szukaj nie znalazłem i dla tego pytam a jesli chodzi o pisownie to sie nie dziw jak sie pisze na win xp niemieckim Pozdrówka

Strefa czasowa: UTC + 1