.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.maja.2025 05:15:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 1.9 tdi 147km
PostNapisane: 08.gru.2007 00:31:41 
Użytkownik

Czy ktos z Was ogladał może już ten samochód?? Co o nim sądzicie?? Czy takie skóry były mątowane fabrycznie w audi?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3900672.
Za wszelkie sugestie serdecznie dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 07:59:02 
Moderator

Fajny przebieg , taki allegrowy* .Takie skóry były fabrycznie montowane.

*allegrowy - czyli kręcony.Większość aut które mają z 10 lat i silnik diesla , mają przebieg 180 000 :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 09:22:06 
Użytkownik

nie ma lepszej metody na sprawdzenie przebiegu jak po nr. vin jeden telefon niech gościu podaje nr. i do aso lecisz i wiesz wszystko kiedy jechalem po moją a6 2,5 v6 tdi z 98r klient podal 211tkm wszyscy jak jeden mąż mówili żeby sobie nie zawracać głowy a jednak okazał się 100% oryginalny więc mity o tym że jak diselek z de to minimum 50tkm rocznie nie zawsze się sprawdzają.największe kity jakie zażucają sprzedający to że wszystko powymieniali pasek,rolki,oleje itp. w to nikt nie powinien wierzyć po co ktoś miałby ładować szmal w samochód ,który zamierza sprzedać lepiej obniżyć cene aby kupujący zrobił to sam i miał pełną świadomość co się dzieje pod maską. takie jest moje zdanie.ale wiadomo handlarz musi zarabiać, nawet na ludzkiej krzywdzie, ale pocieszające jest to że może pewnego dnia trafi na nerwowego kupującego z układami i mu się ta tranzakcja czkawką odbije . ja w poszukiwaniu swej ukochanej a6 na każde oglądanko zabierałem mechaniora i dwóch miłych karków z extra facjatami jeden z nich miłym spojrzeniem uzmysławiał sprzedawcy że to wymarzone auto jego kobiety i lepiej żeby luba nie poczuła się zawiedziona niespodziankami owego pojazdu w ten sposub odpadły 4 cztery auta bo niby zaraz po naszej wizycie ktoś bardzo napalony dał więcej. nie rozumiem ludzi żerujących na innych.przecież nikt kupujący samochód za 40tyś. nie jest totalnym golasem wystarczy poprostu być człowiekiem i jasno powiedzieć sprzedaję za 35tyś bo wymień to i to i będziesz latał dalej aż ci się znudz . ale to jest tylko moje zdanie na ten temat. sam jestem handlowcem inna branża i wiem dobrze że kłamstwe daleko się nie zaleci. powinno się stworzyć na akp listę nieuczciwych sprzedawców co by się do nich nikt nie zbliżał to by może pomyśleli trochę zanim zaczeliby wciskać następną ruinę.

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 11:44:53 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
marcinnadolny napisał(a):
nie ma lepszej metody na sprawdzenie przebiegu jak po nr. vin jeden telefon niech gościu podaje nr. i do aso lecisz i wiesz wszystko kiedy jechalem po moją a6 2,5 v6 tdi z 98r klient podal 211tkm wszyscy jak jeden mąż mówili żeby sobie nie zawracać głowy a jednak okazał się 100% oryginalny więc mity o tym że jak diselek z de to minimum 50tkm rocznie nie zawsze się sprawdzają.największe kity jakie zażucają sprzedający to że wszystko powymieniali pasek,rolki,oleje itp. w to nikt nie powinien wierzyć po co ktoś miałby ładować szmal w samochód ,który zamierza sprzedać lepiej obniżyć cene aby kupujący zrobił to sam i miał pełną świadomość co się dzieje pod maską. takie jest moje zdanie.ale wiadomo handlarz musi zarabiać, nawet na ludzkiej krzywdzie, ale pocieszające jest to że może pewnego dnia trafi na nerwowego kupującego z układami i mu się ta tranzakcja czkawką odbije . ja w poszukiwaniu swej ukochanej a6 na każde oglądanko zabierałem mechaniora i dwóch miłych karków z extra facjatami jeden z nich miłym spojrzeniem uzmysławiał sprzedawcy że to wymarzone auto jego kobiety i lepiej żeby luba nie poczuła się zawiedziona niespodziankami owego pojazdu w ten sposub odpadły 4 cztery auta bo niby zaraz po naszej wizycie ktoś bardzo napalony dał więcej. nie rozumiem ludzi żerujących na innych.przecież nikt kupujący samochód za 40tyś. nie jest totalnym golasem wystarczy poprostu być człowiekiem i jasno powiedzieć sprzedaję za 35tyś bo wymień to i to i będziesz latał dalej aż ci się znudz . ale to jest tylko moje zdanie na ten temat. sam jestem handlowcem inna branża i wiem dobrze że kłamstwe daleko się nie zaleci. powinno się stworzyć na akp listę nieuczciwych sprzedawców co by się do nich nikt nie zbliżał to by może pomyśleli trochę zanim zaczeliby wciskać następną ruinę.

Słyszałeś kiedyś o interpunkcji ? :(
Tego się nie da czytać ...

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 12:09:25 
Użytkownik

Witam serdecznie :)
widze ze koledzy już zinterpretowali przebieg tej prawie nówki w której jest wszystko porobione , ale właściciel sprzedaje :):D poproś o dodatkowe zdj przodu
z prawej i lewej strony zdj całego boku od pasażera siedzenia i wogole wnetrze od pasażera , całego tylu bo skromne te zdj :( aha i niech to zrobi jak bedzie czysty suchy samochód a nie takiemu brudasowi bo nic sie nei dowiemy
- drzwi tylne od strony pasażera sterczą
- lampy nie orginalne !!! mogł być to kaprys ale mogła być też stłuczka trzeba to sprawdzić
-te piekne 16' kola o profilu 55 ładnie wygladaja ale może być zawieszenie już do zrobienia trzeba dobrze sprawdzić
- chip na 147 km , jest fajny ale może to też oznaczać ze jest coś do zrobienia :)
Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 12:22:15 
Użytkownik

Obiecuję poprawe i proszę o rozgrzeszenie:)

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 14:47:48 
Użytkownik

problem rozwiazal sie sam, auto sprzedane

Strefa czasowa: UTC + 1