Witam serdecznie,
Od kilku tygodni szukaliśmy auta "rodzinnego" i wybór padł na 2 marki Toyota lub Audi - wiem różne półki cenowe, wyposażeniowe itd
Interesuje nas bezpieczne, duże, szybkie uzywane auto z dobrym wyposażeniem.
Przeszukaliśmy kilka for, obejrzeliśmy dziesiątki aut w internecie oraz kilka samochodów osobiście i kiszka - nic ciekawego lub wałki straszne.
Zupełnie przypadkiem dowiedziała się o tym osoba z rodziny, która sprzedaje swoje auto (kupione w Niemczech w salonie-uzytwował tylko on) po stłuczce i tu zaczyna się pytanie do Was - brać czy nie?
Niżej trochę faktów:
Auto walnięte w przód, silnik cały, ale do wymiany wszystkie filtry, chłodnica, blachy: maska - boki są ok, przednia szyba (od uderzenia poduchy), 2 poduszki przednie, geometria jest zachowana i jest ok! Elektronika i skrzynia ok. Gorzej to wyglada niż jest fizycznie walnięte. Opony ok wraz z nadkolami. Nie wiem co z silnikiem bo auto po wypadku (3 miesiące temu) nie było sprawdzane pod tym kątem.
Teraz model:
Audi S6 2002r 4.2 L otwarty, benzyna +lpg, Kombi perłowy metalik przebieg 252000 (realny w 100% ) serwisowany w polsce i niemczech instalacja Prinza na wtryskach Keynsa butla ma 72litry wlewalne, alkantara recaro, navi plus, 10 poduszek pow, esp, czujnika cofania , solar dach, telefon, ogrzewanie i klimatyzacja postojowa, miał xenony plus, siedzenia pogrzewane i wszystkie skóra, skrzynia ze sterowaniem w kierownicy plus audio, fotochromy lusterka boczne, nowe tarcze i klocki, miał wymieniane paski, pompy plus cały przeglad 10 tys km temu , system boese
280 watt 10 glosnikow.
Cena 20 000 pln zakup
Naprawa - pojęcia nie mam?
Warto?