.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 20:48:55

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Prosba o pomoc zakup Audi A6 skrzynia biegów
PostNapisane: 13.lut.2008 20:31:45 
Użytkownik

Witam serdecznie
Od dłuższego czasu szukam , pisze posty szukam no i znalazłem A6 3.0 avant ale skrzynia automat.

Stad moje obawy jak poznac jaki to rodzaj skrzyni - na forum poczytałem posty ze multitronik sie sypie , auto nie ma napedu quattro

No i moze pytanie ostatnie czy ewntualnie jak sie sypnie automat to da sie sie go wyrzucic i zamienic na mauala, tzn od strony mechaniki to raczej powinno - chodzi mi o elektronike, strowanie automatu ma chyba sygnał do kompa odnośnie zapalania itp, błedów zegarów.( To tak na marginesie pytam jako czarny scenariusz auto ma mały przebieg i raczej autentyczny)

Tytuł:
PostNapisane: 13.lut.2008 20:53:44 
Użytkownik

A przepraszam - zapomniałem wkleić linka do tego Audi, stoi ono w Warszawie więc kto go widziął prosze o opinie , bede wdzieczny z Sosnowca troche daleko żeby go dokładnie obejrzeć

[url]http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4153500
[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 13.lut.2008 22:09:20 
Klubowicz

Tam w ogłoszeniu już jest napisane, że to multitronik. Odpuść. Auto bez wypasu, cena jak na benzynę "normalna", ale mnie to ogłoszenie odpycha. Generalnie Ci goście z tego komisu zawsze mieli jakieś takie nijakie te auta. Skąd pewność, że przebieg mały?

Tytuł:
PostNapisane: 13.lut.2008 22:27:45 
Użytkownik

Dziekuje - odpuszczam. Co nagle to po diable. A diabeł tkwi w szczególach.

Szukam dalej ale ciężko - ba zaczałem nawet myśleć o 2.5 TDI tylko silnik o kodzie literowym od B no i zadbany , ba nawet gotów jestem budżet zwiekszyć ale niestety.. nic nie znajduje.

Strefa czasowa: UTC + 1