malina191 napisał(a):
Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat auta z linku poniżej może ktoś oglądał albo zna to auto może to któregoś klubowicza

dzięki za wszystkie opinie ze zdjęć udało mi sie wywnioskować że drewno jest z allegro właściciel mówi że wachacz do wymiany i przepływke szlak trafił pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item339591735_c4 ... ronic.html
To mój debiut jeśli chodzi o "Kupujemy audi", ale skoro mam C4, to może chociaż troszeczkę pomogę
Na pewno ktoś dłubał przy autku w środku

Otoczki zegarów (z A6), dodatkowe zegary od mocniejszego silnika (ABC i AAH), podgrzewane fotele albo same włączniki - w oryginale są na skrajnych pozycjach (chyba). Dorobiony podwójny wydech (końcówka). Szyby boczne przednie za ciemne.
Coś się działo z przodem auta - źle spasowane elementy. Należałoby obejrzeć dokładniej (mogła być tylko stłuczka).
Szkoda, że nie ma fotek spod maski - skoro przepływka nie żyje, to pewnie I lub II generacja i (być może) niezły bajzel.
Klima działa? Jak gość odpowie, że "tak, tylko trzeba napełnić", to na 99% coś więcej jest zwalone. Można też sprawdzić działanie panelu klimatronika (czy wyświetlacz jest sprawny i czy przyciski chodzą OK).
Jak szukałem swojej sztuki, to rozglądałem się za takimi najmniej rzeźbionymi. Jakoś nie miałem zaufania do poprzednich właścicieli

Tutaj widać, że ktoś nad autem trochę posiedział, ale czy dobrze wyszło - nie wiem. Trzeba by się pofatygować...
Co do samego silnika - nie pomogę - mam nieco inny.