.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 21:46:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: AUTOHUS.de - czy warto tam wjechac po auto?
PostNapisane: 20.sie.2008 20:49:59 
Użytkownik

witam, problem jak w tytule, pytanie mam: przeglądam od jakiegoś czasu te stronke , fajne sztuki sie tam pojawiają, nie tylko audi - bo nie wiem jeszcze do końca co kupie- ceny może nie są super atrakcyjne (ale i tak nie droższe niż od polskich cwaniaków w polandziez przebiegiem 20 tyś/rok :D ), ale mi nie o to biega, nie chce trafić na trupa ale taniego, od jakis legendarnych juz turasów. Nie musi byc okazja, ale dobry, niezakatowany i nie klepany sprzęcior. Jeśli ktoś kupował na tym placu auto, albo był tam. PROSZĘ O OPINIĘ. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21.sie.2008 10:45:20 
Użytkownik

Auto: VW Golf Plus
Znam jedna A4 Avant B7 z autohus.de i jest bdb :-)

http://www.golf.auto.pl

Tytuł: Re: AUTOHUS.de - czy warto tam wjechac po auto?
PostNapisane: 24.sie.2008 19:18:25 
Użytkownik

Murdoch napisał(a):
witam, problem jak w tytule, pytanie mam: przeglądam od jakiegoś czasu te stronke , fajne sztuki sie tam pojawiają, nie tylko audi - bo nie wiem jeszcze do końca co kupie- ceny może nie są super atrakcyjne (ale i tak nie droższe niż od polskich cwaniaków w polandziez przebiegiem 20 tyś/rok :D ), ale mi nie o to biega, nie chce trafić na trupa ale taniego, od jakis legendarnych juz turasów. Nie musi byc okazja, ale dobry, niezakatowany i nie klepany sprzęcior. Jeśli ktoś kupował na tym placu auto, albo był tam. PROSZĘ O OPINIĘ. Pozdrawiam

Witam
Znajomy kupił od nich auto i przez kilka lat nic przy aucie nie robił( poza olejem i filtrem.....), ale to nie jest regułom ze na jakiegoś trupa sie nie trafi , za to większe prawdopodobieństwo ze bedze git:)
Powodzenia w szukaniu

Tytuł:
PostNapisane: 30.sty.2009 12:26:55 
Użytkownik

Witam,

a ja tam 2 lata temu tez auta szukalem i zaluje, ze wogole sie tam wybralem. Na parkingu stalo jakies 15 A6 w tym tylko 3 byly Q i kazde zajechane. W srodku wygladaly jakby stado bykow przez nie przebieglo. Odpuscilem sobie i kupilem auto z salonu. Wiekszosc aut w Autohus to z leasingu albo firmowe.

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2009 12:59:42 
Użytkownik

To prawda że tam są ata po firmach. Brat tam był 2tygodnie temu. Wszystkie auta są serwisowane i sprawdzane przez pracowników DEKRA. Za opłatą 500E można na Polskę dokupić gwarancję.

Pierwotnie pojechał po BMW 525D. Przez telefon była cacy. Po odpaleniu uciekał bo z rury olejem śmierdziała. Po głębszej analizie papierów okazało się że auto stoi już ok.2 lata na placu, było malowane i jest zajechane...Na pewno tam stoi.

Kupił Mondeo i na razie jest zadowolony - ja bym nie był ;)

Auto wziął na leasing, więc liczcie czy się z Autohus na pewno opłaci jako osobie fizycznej.

Hobbystycznie Tecnam 2006T, Cessna 150/152, Wilga, Piper.

Strefa czasowa: UTC + 1