.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 21:14:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: chce kupić A3 i chciałem się poradzić ;]
PostNapisane: 18.lut.2009 22:07:08 
Użytkownik

mam na oku A3 i na weekendzie jadę ją obejrzeć ;] chciałbym się was poradzić na co mam zwrócić szczególna uwagę przy tym wózeczku przy oględzinach. Oczywiście AUDI zabiorę na diagnostykę ale co więcej mam oglądać ?? Jest to A3 1.9 TDI 90 KM z 97 rok co więcej mogę o nim powiedzieć jest sprowadzone rok czasu w PL. Jedną rzeczą która jest w nim zepsuta jest SERWO. Dzwoniłem i mi to właściciel powiedział ze to jest do naprawy?? Jeśli on jeździ z zepsutym serwo nic to nie uszkodziło hamulców ani wspomagania?? Na co więcej mam uważać są jakies wady fabryczne w A3 na które mam zwracać uwage itd?? Prosiłbym was o podpowiedzi co i jak mam oglądać zwrucić uwagę przy silniku itd?? Czekam na wasze podpowiedzi i wszYstkim z góry dziękuje i POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2009 15:28:51 
Klubowicz

sprawdzic wszystko jak w kazdym aucie, silnik itp. Progonuje wrzucic na VAGa. Sprawdzic przebieg itp. W razie czego zawiecha b. prosta jak auto cale to brac, jak nie mial dzwonu to bedzie sluzyc az sie znudzi. Samochod wdzieczny ja smigam 2 lata i bez problemu, jakbys chcial dobry model to moja tez sprzedaje. :peace: 98 rok 1.9 tdi 90 KM, schamowana ma 103 KM.

Audi A6c4 Ael Avant Quattro ECO Power by' To JA !
Audi 100 C4 red
Audi A3 1.9 8L
Obrazek

Strefa czasowa: UTC + 1