Witam.
Chciałbym przedstawić Wam moje autko, które przyprowadziłem 13.02.o8r z Niemiec.
Marka:
Audi
Model:
A3
Motor:
1,9 TDi 110HP
Przebieg: 212 tyś. km
Wyposażenie: Klimatronic; FIS; Elektr. lusterka; Elektr. szyby; Elektr. szyberdach; Kierownica w skórze; Fotele alcantara+ welur; Podłokietnik; Termometr zewnętrzny; Poduchy powietrzne (przód i w fotelach), Centralny zamek; Domykanie szyb z pilota; Alarm; Radio Sony X-plod cdx r3300; Wzmacniacz Sony 2x200W; Mała tubka; dwa komplety kół (letnie kapcie na alu) no i coś tam pewnie jeszcze o czym zapomniałem...
Fotki:
Wnętrze:
I Alu
:
Dodam jedynie, że auto było bardzo poszanowane. Odkupiłem go od chłopaczka, który jeździł nią przez pół roku, ale teraz potrzebuje coś większego, uparł się na Passata. Wcześniej jeździł nim jakiś Baron i auto nie było nad wyraz ganiane. Jestem jego trzecim właścicielem. Rozrząd był robiony regularnie co 90 tyś. km. W środku bardzo zadbany, tapicerka bardzo czysta, nic nie jest podarte, autko jest po prostu w bardzo dobrym stanie
Sprowadzając go z Niemiec norma wyszła mi 4,7l/100km wiec to chyba zadowalający wynik
Nadszedł czas na mody
Upragnione Ledy na tył
No i zmieniłem jeszcze boczne kierunki na białe, ale zapomniałem przyfocic
Z przodu zmieniłem reflektory na oryginalne poliftowe zespolone soczewki + HID 6000K