Uwaga, "małe" zmiany
Byłem dzisiaj w duńskim królestwie Cygar.
Gość miał na podwórku 100 Sporta 2.2 Turbo w automacie, 200 2.2 Turbo, 100. 2.5 TDi z ostatniego wypustu i 100 2.3 NF(taką jak moja, tylko wiśniową). Zanabyłem elektryczne szyby do tyłu, europejskie lampy z pomarańczowymi kierunkowskazami made by BOSCH, europejski grill i takie oto extrasy:

15" w dobrym stanie, ranty i dekielki do odświeżenia. Dodatkowo na felgach są roczne oponki Pirelli

I najlepsze:

Do tego oczywiście boczki pod pełną elektrykę

Fotele i kanapa są w bardzo dobrym stanie, aczkolwiek jutro będą w jeszcze lepszym bo idą do kąpieli. Jeżeli ktoś podłączał już grzanie foteli to proszę o instruktaż, bo te są grzane i zamierzam je uruchomić.
Poszukuję jeszcze czarnej tylnej blendy plastikowej z wersji USA. Marzy mi się oczywiście komplet lamp Tresera w wersji USA, ale na oczy jeszcze takiego nie widziałem - jedynie na obrazkach zza Wielkiej Wody. Generalnie auto chcę zbliżyć wyglądem najbardziej do wersji amerykańskich jakie wychodziły w 1990, bo moje przednie lampy które szły tylko w 1985 roku na Stany i przedliftowa amerykańska blenda troszkę się gryzą z całością. No nic, jak dobrze pójdzie to pod koniec miesiąca możecie się chyba spodziewać wersji finalnej mojej wydumki