newman napisał(a):
Myślałem, że przez gaz (nieoryginalny stan)
cena jest nierealna... a jednak
Gratki
Co Wy z tym gazem.... Myślałem, że na rodzimym forum już dawno minęły te czasy gdzie były uprzedzenia do LPG itp. Umówmy się, S6 C4 jeszcze klasykiem nie jest (chociaż ma zadatki) i instalka LPG w tym aucie to duży atut. Do takich samych wniosków doszedł nowy właściciel auta. Jeśli podliczymy ile kosztuje sprowadzenie eSy z DE, CH czy skądkolwiek + opłaty + gaz (by za normalne pieniądze się przemieszczać) + jakieś naprawy to spokojnie dobijemy do 25kzł
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
Zresztą, co za problem wyjąć i płacić przy dystrybutorze 2.5 x tyle.... Nieskromnie powiem, że sprzedała się za satysfakcjonującą mnie niemałą kwotę dzięki temu w jakim była stanie. Wysoka cena, "niechodliwe" auto, 5 dni emisji ogłoszenia...i jak widać da się i ciągle są ludzie którzy tych aut szukają. Nie przeszkodziły nawet yntylygentne commenty gimbazy na fuckbooku. Szkoda, że nie mam tam konta (a może nie szkoda, bo i tak nie zamierzam mieć) bo bym odpisał co mi na wątrobie leży. Chociaż osoby znające auto wzięły je w obronę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
emge napisał(a):
Gratki, ale wiem, że zatęsknisz
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gdyby można było utrzymywać stajenkę...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tap
Tu nie chodzi nawet o utrzymanie tej stajenki. Straciłem sens posiadania x aut jednocześnie. Gdyby została, to razem z Plusem by zimą stała (jak co roku) z troski o jej stan. Chwilami miałem wrażenie, że na punkcie tego auta mi już odwala i jest to chorobliwe
![n :):](./images/smilies/052.gif)
Dla uzdrowienia sytuacji, może lepiej że stało się jak się stało. Nie byłem w ogóle przygotowany na sprzedaż. Zarówno jeśli chodzi o moje rzeczy w aucie (te osobiste i te na wyposażeniu auta) jak i podejście psychiczne. Myślałem, że przyjedzie ktoś, kto chce tylko obejrzeć jako ciekawostkę. Nie chcę żałować nowemu właścicielowi, niech mu służy conajmniej tak jak mi. Chociaż nie ukrywam, że łezka w oku się kręciła jak odjeżdżała spod domu i musiałem się powstrzymywać by nie położyć się w poprzek przy wyjeździe
![n :):](./images/smilies/052.gif)
tomeksopot napisał(a):
czasem przeglądam ogłoszenia esek w niemcowni i powiem szczerze,że jak przeczytałem tu info o sprzedaży to zanim kliknąłem na link to byłem pewien,że cena będzie dużo wyższa niż te 25tysi.... Można powiedzieć,że byłem zaskoczony.
ale tak jak pisałeś został plusiak do biedy
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
Też przeglądam...właściwie codziennie. A zdjęcia co ciekawszych egzemplarzy zapisuję na dysku
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
Żeby nie było - moja też była wystawiona na mobile.de.....za 6999 euro
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
ale mam wrażenie że jednak u nas jest większy ruch jeśli chodzi o eS....może z powodu mniejszej podaży, a może tylko mi się tak wydaje.
Co tam....trzeba iść do przodu. Jest Plus, jest przy nim jeszcze trochę do zrobienia, trochę już zostało zrobione. Będzie aktualizacja wątku za czas jakiś. Pożyjemy, zobaczymy....a jakaś kolejna zabawka ze znaczkiem CCCO też się jeszcze pojawi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jak będzie coś fajnego, jestem gotów jechać na drugi koniec Europy.Tylko ta słabość do C4 nie pozwala mi wyjść poza jego ramy....
Tyle na koniec. Na forum się przygoda z tym autem zaczęła i tutaj też kończę....
P.S....Kiedyś (lata 90. gdy te auta "latały" po Łukowie) nie przypuszczałem, że będę miał eSkę, a tym bardziej Plusa. Jak widać życie czasami mile zaskakuje. Teraz celownik ustawiam na S6 Plusa ale w sedanie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)