Hej ,
Dobra dawno nie zaglądałem na swój wątek , od tego czasu duuużo zmian w aucie , pewnie nieliczni wiedza bo obserwują profil na fb ale wielu pewnie takich co Fb nie posiada.
W telegraficznym skrócie auto dostało kurację odładzającą - wg niektórych na gorzej - mi się podoba mega! Auto dostało nowy wydech ale o tym dalej , auto ponwownie trafiło na stół operacyjny gdzie na wyjętym sercu ogarnialiśmy każdy detal z mechaniki , każdą niedoróbkę , każdą kroplę oleju , Auto dostało nową skrzynie biegów , tym razem już manualną z a6 c5 Ack - inna jazda i w końcu wiem że przyspieszam , Auto dostało nowe koło
Autem pokulałem się po różnych eventach ale cabrio nie jest popularnym autem i na tych duzych imprezach żadnych nagród nie zdobyłem
Powklejam trochę zdjęć i jakiś tam filmik to sami ocenicie co i jak
Tak brzmi :
Filmik - niezbędne słuchawki
Audi cabrio 2,8 v6 - Dual exhaust with h-pipe and K&N Filtertrochę zdjeć z początku sezonu
A tu coś dalej poszliśmy do przodu tj. zostały zrobione delikatne kąty z tyłu ok 2 stopni , wpadły nowe felgi Rh pd1 8,5 j z przodu na rancie 2,25 cala i 9,5j z tyłu na rancie 3,25 cala co wg mnie poprawiło zdecydowanie sylwetkę (ranty polerowane , śruby wychromowane na nowo oraz całe felgi odświeżone u Jawora) . Na sam koniec na najlepszy event w Pl czyli Vag Event w Żerkowie udało się założyć nowe ori lustra z RS2 tym samym pakiet body od RS2 uważam za kompletny i zakończony.
Ktoś zapyta co dalej ... ano jeszcze duzo planów przede mną, bedzie ambitnie to na pewno , za chwile wpadnie nowy zawias z KW lub HR z regulacją twardości , a w zimę hmm to poczekajcie i sami sie przekonacie ...
Tymczasem mała galeria zdjęć z ostatnich eventów - Jurassic cars party, Dub it oraz Vag Event
Komentarze mile widziane czy to sie podoba czy nie
a tymczasem pozdrawiam Was - piątka
!!!