mały v8 napisał(a):
To takie podłe do wyjęcia a ten na ulicy wyciągnął

. Jakiej firmy jest tyna poduszka dyfra? Ja wciskałem samą tulejkę w to aluminium aluminium.
Potem się ludzie dziwią , ze wóz stary nic nie puka, przeglądy przechodzi , dobrze jeździ

Nie mam innej możliwości. Tylko na ulicy. Dobrze, że dach jest nad głową

Trochę to wszystko waży więc się namęczyłem. Było to przyjemne zmęczenie.

DeS napisał(a):
Poduszka jest ori z ASO za grube dolary

Swoją drogą kupiłeś świetny, gęsty olej, a pożałowałeś grosza na porządny filtr?

Dokładnie poduszka ori.
O filtrze myślałem, po zrobieniu fotki oleju.
Już kupiony ori filterek, leży i czeka na wymianę.
bloku napisał(a):
...
Jakieś plany na mody?
Mody? hmm...
Chyba doprowadzenie do stanu -->
zserty napisał(a):
... A najlepiej OEM+ czyli full.

Podoba mi się blenda USA
Ramon1 napisał(a):
Smoku Wawelski
Koledzy tu radzą wywalić drewno z wystroju wnętrza ale zapominają że widzą tylko marne zdjęcie (z całym szacunkiem dla osoby fotografującej). Fotka jest za jasna bo automatyka nie wie, że patrzy na czarną destę rozdzielczą i próbuje rozjaśnić. Przez to i kolor drewna wyszedł sraczkowaty. W naturze to jest pewnie całkiem szlachetny odcień. Po drugie, jeśli dobrze widzę, to jest PRAWDZIWE drewno, nie żadna imitacja. Kto jeszcze ma coś takiego w samochodzie??? Srebrne listewki i foliowy karbon ma co drugi tuningowiec.
PS. Chyba, że to jakaś lipna samoróbka.
Dokładnie jest tu ori drewno. Osobiście bardzo mi się podoba.
Nie lubię nowych plastikowozów oraz foliowo-karbonowych tuningów

Zdjęcia faktycznie nie są najlepsze. Mam nadzieję w niedługim czasie zrobić lepszą sesyjkę.
bloku napisał(a):
1991/1992 miały. Ale to zasługa roczników przejściowych. U mnie takie siedziały. Miałem ciemną wersje. Bodajże od kwietnia 1992 szły już plastiki.
I chyba właśnie o to chodzi. To początek 1992r.
jmm napisał(a):
KORU napisał(a):
Drewniane wstawki do sportowego charakteru coupe troche nie pasują, ale pochodzą z epoki lat 90 więc niech zostaną. Oryginał to oryginał.
A co do tego maja lata 90te? Teraz tez możesz sobie zamówić. Poza tym sportowy charakter coupe? Od tego bylo corrado, audi coupe mialo inną grupę docelową.
tap
W jaki sposób drewno psuje sportowy charakter?
Gdybym chciał kupić nowe auto z drewnem w środku musiałbym chyba bentleya kupić. W przeciwnym wypadku we wszystkich markach zastanę plastikowy środek.
Coupe nie ma sportowego charakteru? Jaką grupę docelową miało coupe? Dla mnie to po prostu wyższa, lepiej wykończona półka