Hehee... to za moment ze Specem uściśniemy sobie łapkę i pojawimy się na Yeti forum
Ja do weekendowych zabaw zostawiam sobie na szczęście eSunię jako moją pasję i perełkę tak długo jak mi na to auto starczy siły i pieniędzy. Dobrze, że sprzedałeś już tego zielonego gekona... odsapniesz troszkę bo skoda tańsza we wszystkim.
Yeti odbieram w połowie grudnia. Wyposażyłem we wszystko co wymieniłeś plus kamerka cofania, szklany panoramiczny dach, dostęp bezkluczykowy, najnowsza naviga Amundsen ze sterowaniem głosem itd no i... webasto obowiązkowo gdyż mam w nosie skrobanie szyb zimą. Czujniki zmierzchu, deszczu itd... też tam parę groszy doszło i są. Silniczek 2.0TDI 150PS...mimo, że najwyższy z oferty to pcha się średnio...a może to tylko zboczenie bo z eSki wsiadam.
Z racji wersji - Outdoor czyli takiej jak Twoja widzę, również osłony od dołu na przewody, wahacze. Rocznik... listopad / grudzień 2015
Nie chwalę się wcale
hihihi...
Jak będziesz chciał się pobawić większą ilością gadgetów to się na jakiś zlocik nią wybiorę... żonę wsadzę a sam eSunią pojadę.
Będziesz z niej zadowolony... miałem na dzień na testy i przyjemnie się tym jeździ - czujesz auto, jest dość sztywne i obrys nie wystaje za dużo poza koła - można się fajnie wciskać na parkingach. Wygoda wsiadania... siup i siedzisz, siup i stoisz... w Audi jednak przy Recaro i moim gabarycie trzeba lekko nagiąć, gnaty aż czasami trzeszczą
Z tyłu miejsca dla dzieci jest... dorosłemu bykowi 190cm z plecakiem z przodu ciut ciasno, ale... posuniesz fotele do tyłu i masz te 8-12 cm więcej.
Gustav... masz rację... stare z nas pryki
Może się tak nie czuję, ale już tak na nas powoli patrzą... Skoda... kapeluszowe autko, choć Yeti jeszcze jakiegoś tam pazurka ma
Aa... jest chociaż 4x4 ?