designer napisał(a):
Powiem tylko że B8 z S-linem ( albo S4 ) to jedno z najładniejszych Audi ostatnich czasów
Gratuluję przyrostów mocy i wyboru wszystkich gadżetów z gustem
Dzieki
Bilo napisał(a):
ASO Audi nie oferowalo ladniejszej podstawy na relingi?
Statyw na relingi byl kupiony w ASO ale nie jest "ten" orginalny co normalnie Audi oferuje. Bylo sporo przymiarek bo ja chcialem taki co bedzie przechodzil przez bagaznik dachowy, a nie pod. Po to wlasnie zostal zrobiony takze bagaznik na zamowienie konkretnie pod ten model auta. Dodatkowo chcialem statyw ktory bedzie caly czarny a nie alu tak jak ten tradycyjny Audi.
Cos takiego, wedlug mnie, wydlada traaagicznie. Oczywiscie mowie o statywie i bagazniku
Samo auto, wiadomo, marzenie
Nie dosc ze na parkingi podziemne nie mozna wiechac to jeszcze trzeba brac drabine zeby sie dostac do bagaznika. Dochodzi jeszcze opor powietrza i halas..
Kliku napisał(a):
Ladne widoczki, auto prezentuje sie na nich wysmienicie. Co do boxa to dobrze, ze to tylko na zime. Mocy nigdy za malo
No tylko na zime i tylko na wypady na snowboad i narty. Oczywiscie ze mogloby byc B8 3.0TDI ale to juz nie na moja kieszen w Norwegii.
Mam jeszcze kilka zdjec z tego wypadu w norweskie alpy:
Szkoda tylko ze taki brudas.
Megster napisał(a):
Wykres po modyfikacji jest ładniejszy (chodzi o kształt) niż seria. Bardzo fajnie.
Mnie tez sie ten wykres podoba
)