wypadało by troche odswiezyc temat;)
kupiłem rozrzad : pasek lomfordera , rolke firmy Ina oraz pompe wody .
Okazało sie ze trzeba wymienic wszystkie tuleje z tyłu amory i drązki . Amotryzatory sa , tuleje zamowiione , gorzej z drązkami ale tez cos sie wymysli
z zawieszenia zostało tylko zrobic tył , przód był robiony jakies 3 ,4 miesiace temu wiec tam wszystkko gra , nie dlugo wstawie3 fotki
a wiec cały tył jest w porzadku tylko do wymiany ida drązki reakcyjne ktore trudno zdobyc, postaram sie z litwy załatwic,gdy byłem na szarpakach pracownik wprowadził mnie w blad raz ze mówił ze ida po 3 tuleje na kazda strone , dwa ze sa do wymiany jednak okazało sie ze wszystko jest jeszcze dobre i nic nie trzeba wymieniac , amory okazaly sie 3 cm za wysokie wiec tez nie pasuja . Oddam je i narazie nie bede zamawiał zadnych .
Byłem dzis u mechanika sie podlaczac pod kompueer to mówił ze poza sonda lambda nic nie widzi , mówił ze trzeba wymienic pompe paliwa i potem sonde lambda , ale najlepiej wszystko wymienic na nowe , widze ze tu u mnie w suwalkach mało kto nie zna i bede musiał naprawde jechac do tego ketrzyna