2rafal7 napisał(a):
ale ruina...co raz większe ulepy wstawiają do tegoż kiedyś interesującego działu.
nie komentuje
JuniorLBN napisał(a):
Kurde nawet moja C3 jest w lepszym stanie:D Powodzenia kolego, zaczynamy podobnie od mniej niż zera tyle że Ty masz fajniejsze wnętrze Trzymam kciuki!
wiem ze jest bardzo duzo aut starszych w duzo lepszym stanie wIem cos o tym bo mialem 30 letniego vw i był napewno w duzo lepszym stanie niz twoje C3
kupilem ten samochod bo zawsze chcialem taki miec na ideal nie było mnie stac a jestem mechanikiem i nie zaluje pieniedzy na samochod dltego zdecydowealem sie kupic ta ""ruine""i macie racje jezeli chodzi o stan blacharki tez mnie to wkurw... jest przy niej troche roboty jak narazie skupilem sie na mechanice w najblizszym czasie splace auto i odtawiam auto do blacharza zbieram powoli gotoe elementy
afro89 napisał(a):
Z gwintem bardzo cięzka sprawa do tego auta
gwint chce sobie zrobic sam jak narazie jestem w połowie
mały v8 napisał(a):
Pijany blacharz ten przód składał. Weź to sprzedaj poszukaj prostego quattro a nie wymyślasz gwinty w złoma pakować.
P.S Po co remontować silnik który jest warty 300 pln??
a po ch** mi quattro?
jak załatwisz mi taki silnik za 300 zł w bdb stanie to biore go nawet dzis
kupilem te auto gosciu sprawdzilem silnik od podstaw i był w bdb stanie urwała sie swieca musialem sciagac głowice zminilem rozrzad uszczeliki zimery paski oleje i przynajmniej wiem czym jezdze i na czym kupie drugi silnik i bede musial zrobic to samo pomysl trutniu zanim cos powiesz widocznie ch** masz pojecia co masz pod maska i jak cos ci padnie to poproistu zmieniasz na nowe nowe nie znaczy lepsze pzdr