Hehe ale walka idzie o to żeby go umyć hehe
Kiedyś się doczeka, póki co nie warto. Ale dziękuje za wiare w projekt kilku użytkowników
Co do samochodu to okazji że termometr pokazał dzisiaj 10*C zabrałem się za Audiolke :
- zerwana wieś folia tuningowa z tylnych szyb (wkońcu wygląda normalnie i coś widać) ,przy okazji naklejka po niemcu znikneła ( "by Nachtjill" )
- powoli rozbieram środek i cała tapicerka idzie do prania (kompleksowo)
- Rozbieram deske i prawdopodobnie wymienie na nową bo ta widać nie była zbytnio szanowana przez poprzednich właścicieli.
- sprawdzenie Turbiny (manometr) ... dmucha przepisowe 0.6 bar.
plany na jutro :
- dokończyć rozbieranie środka
- wyprawa na szrot w poszukiwaniu części (kierunku, deski, zegarów) ,może trafią się jakieś frykasy to odrazu się zakupi
- oddanie auta do prania
przeprowadzone rozmowy :
- umówione już jest zrobienie amorów wraz z poduszkami pod air-ride
- zaklepany silnik 1.9 TDI AFN pod swap ,do obejrzenia jutro.
Także Panowie, odpuście brudnej audiolce już heheh napewno na żaden zlot taką nie przyjade heheh
Szerokości i przyczepności!
PS. Niestety nie robiłem dzisiaj fotek z prac ale jutro może porobie, dzisiaj korzystałem ze słońca ile się dało hehe
----------------------------------------------------------- EDIT ----------------------
Przy okazji dodam wykresik, sprawdzałem czy 1Z nadaje się do modów, ale i tak zapadła decyzja na swap na AFN i modzenie dopiero ,żeby wykrzesać z 200KM.