Witam, stałem się posiadaczem nowego - starego bolidu a dokładnie rzecz ujmując jest to samochód kupiony dla mojej żony Madziuli. Która jest częstym gościem na spotach AKP we Wrocq. W związku z tym ,że sprzedaje moją A100 C4 a nie mam jeszcze swojego nowego bolidu skonfiskowałem Magdzie furę
... ale do rzeczy:
Samochód który chce przedstawić jest to
Audi 80 CC B2 86 rok ,a motór który tam drzemie to
1.8 (90ps) z KAT. Poprzednim szczęśliwym posiadaczem był wszystkim już znany Mr. Sprinter
Więc fura jest w doskonałym stanie wizualnym jak i mechanicznym. Niby zwykłe A80 b2 ale rarytasikiem w nim jest to ,że jest tam
automatyczna skrzynia biegów 3 stopniowa ... furę pieszczotliwie nazwałem ją "Melaxem" bo w mieście sprawdza się idealnie tylko to spalanie
Nie truje tej fury gazem bo jest tam mechaniczny wtrysk paliwa i nie chce skatować silnika i tak samochód będzie za jakiś czas wykorzystywany doraźnie (spoty, zloty i żona).
Za jakiś czas ,a raczej na wiosnę furaja dostanie 15 calowe felgi BBS szprychowe z polerowanym rantem i chyba przedni zderzak z światłami przeciwmgielnymi (z tego co widzę instalka jest pod maską). Kolejnym modem było by wspomaganie kiery do takich "dużych" kół
Auto ma być jak najbardziej oryginalne z lekkimi zmianami face-liftingu. Poniżej umieszczam link do fotek. Wszystkie uwagi dotyczące wozu mile widziane oby konstruktywne
==> Audi 80 CC 1.8 B2 <==