MODEL: Audi 100 typ43, inaczej C2, rocznik 1981
SILNIK: 2,1 5 cylindrów, full mechaniczny wtrysk + automatyczna skrzynia
MOC: seryjna chyba coś ok. 136KM
MODY POD MASKA: seria+pomalowana cała komora "minią" przez poprzednich właścicieli
ZAWIESZENIE: seria
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: seria 14", kołpaczek chrom + giga balon
NADWOZIE: seria, full oryginał, nawet najdrobniejszy detal, Kolor DIAMANT SILBER METALLIC
WNETRZE: seria... dokładniej pakiet kolorystyczny NEGRO
AUDIO: seria, fabrika radio od Audi
ZMIANY PRZEPROWADZONE: brak
PLANY: zaprawki lakiernicze, wymienić pierdółki eksploatacyjne, gleba + jakieś przyjemne koło. Potem już tylko pieszczoty, bo szkoda psuć takiego skowronka

Autko zakupione zupełnie przypadkowo. Jakoś ostatnio chodziła mi po głowie Audi 80 B2, a że nie miałem aktualnie dupowozu to zacząłem przeglądać wszystkie portale. I tak też po wielu godzinach poszukiwać w samym zakątku jednego z portali znalazłem JĄ!
Zdjęcia mało atrakcyjne, komora w innym kolorze, więc stwierdziłem że malowana. Ale mówię, wygląda na kompletną, full chrom pakiet więc warto się zainteresować.
Szybki kontakt i okazało się że autko od 12 lat u jednego właściciela. Kupił ją z przebiegiem 115000km, a aktualnie jest 139000. Przegląd i oc płacone w kratkę co potwierdza stan techniczny i przebieg autka.
Zajechaliśmy z kumplami tak dla hecy obejrzeć autko. Stało zabunkrowane i zakurzone w stodole. Nie odpaliło. Pompka paliwa coś nie stykała. Myślę...to nic. Wypchnęliśmy. Krótkie oględziny blacharki. Do zrobienia progi+ delikatnie jedno tylne nadkole. Poza tym nic. Kosmos. Wszystko jak z fabryki. Każdy najdrobniejszy detal. Panowie ok. lat 60 i 80

Dobry znak. Środek jak nowy. 0 przetarć itd. Krótka decyzja... BIORĘ.
Autko zaliczkowane w poniedziałek, dzisiaj byliśmy po nie lawetą. Trochę się pobrudziła dlatego zdjęcia takie a nie inne

Zapraszam do komentowania i pisania swoich pomysłów na to autko. Gdyż nie ma tu łatwej drogi

Ja myślę o jakiejś szerokiej 17" + gleba i detailing.