staszek s2 napisał(a):
olo_gsm napisał(a):
Koledzy bez urazy, ale ja to ujmę tak: jakie lampy taki kierowca...
Jedno i drugie mi się nie podobało.
No i latając 260 km/h po naszych drogach warto nosić "oświadczenie woli" w portfelu. Polska transplantologia liczy na takich ludzi
a ty jakie masz lampy ? wyblakle ? Ojcze dyrektorze bardzo przepraszam ze zlamalem przepisy , dam na tace , i wiecej sie nie powtorzy , albo nie , sprzedam auto i dam na kosciol a kupie sobie fiata siene 1,1
Ciebie ciesza diody i plomienie a mnie nie i tak zostanie...
Wszystko jest kwestią kierowcy... Człowiek bez wyobraźni we fiacie siena 1,1 jest bardziej niebezpieczny niż człowiek myślący w lamborghini diablo.
I nie unoś się kolego tak od razu bo nie warto, po prostu wyraziłem swoją opinię z którą z oczywistych względów nie możesz się zgodzić. Robiąc takie "wyczyny" w normalnym ruchu ulicznym tylko wystawiasz sobie świadectwo braku zdrowego rozsądku. Chcesz poszaleć - jedź na autobahnę do cywilizowanego kraju. Ja natomiast nie chcę, żeby po ulicach po których chodzą moje dzieci jeździli ludzie z Twoim tokiem myślenia
Na tacę nie dawaj bo to strata pieniędzy. Bez sensu dorabiać najbogatszych w kraju i do tego nie płacących podatków. Jak masz taką potrzebę żeby dać komuś parę złotych lepiej daj na jakiś dom dziecka
W kwestii diodek i płomieni to rzeczywiście mnie cieszą, ale na autach gości, którzy nimi sobie stroją auta. Bardzo lubię też płyty CD i inne maskotki dyndające na lusterkach, świecące wentyle, brewki na reflektorach, świecące spryskiwacze, wydechy fi200, plastikowe progi i spojlery na klapie od alfy 156.
Ale to chyba nie o tym był wątek...
W tym wątku mamy przecież CHWALIĆ Twoje piękne auto i Twoje niewątpliwe "umiejętności" korzystania z jego mocy