Dzieki Wam za uwagi
Jednakze, o co choszi z ta kiera, przeca zajebiaszczo sie trzyma w dloni
ke?
Thx BiLu za info o plynie.
Za przednim zderzakiem jest.. jakis cover? Szczerze nie wiem, jak bede w pracy to sprawdze, jednakze nie mam pojecia
Suspension tzn zawieszenie poleca mi jakies byly wlasciciel, takze zapytam sie co i jak to widzi.
Thx za gratulacje
Dzis w pracy wszyscy 'Oooo..' robili i byli zazdrosni - 'a ile dales' '8500' 'ja to moge kupic za 5 na aukcji'
whatever
btw. Levuss ladne to Twoje Audi
EDIT:
troche wrazen po sobocie.. odebralem od goscia, pojechalismy zjesc obiad, powiem tak - odpuscily mi nerwy calkowicie i dopiero moglem jechac.
Wjezdzam na autostrade, a tu M3 ustawilo sie obok mnie i jakies skosnookie kiwaja glowa z podziwiem na moja bryczke
Mowie - jest dobrze.
Dobra, bawie sie, gaz hamulec, gaz gaz, oczywiscie wszystko to gdy warunki pozwalaja
No dobra jakis traffic, dwuliniowka, wolna scieszka, pizd, gaz do dechy, dech w piers i jaaaaazda...
Jak na rollercoasterze!
Samochody mijam jak pacholki! Bez kitu, lekkie depniecie, a tu silnik wyje o wiecej! 4.2 jest stworzony do predkosci powyzej 120km/h inaczej mam wrazenie, ze sie meczy. Jade, dalej sie bawie, ale sprawdzam czy gliny gdzies nie stoja
Dojezdzam do czerwonego MustangaGT, jakis kolo, gel na wloskach gra na silniku.. To ja mu zaczynam dokuczac, on dlugo nie jest dluzny, zaczal sie wyscig
Pizd, pizd, nie patrze, gaz do dechy, on tak samo - odjazd, dookola nas piekne widoki w slonecznej pogodzie i doganiam go i niestety, 220 km/h zwalnia on, mysle sobie ma antyradar i sie zaczyna grzeczna jazda z powrotem.. Podziekowalismy sobie za jazde
Tak czy inaczej, 3/4 baku mi ex wlasciciel przygotowal, cale poszlo sie kapac... stacja beznynowa, podjezdzam, wysiadam, v-power, mowie - 'musze wiedziec jak bedzie bolec '
50 $ dziekuje.. ;x
Ja generalnie, zakochalem sie tym samochodzie, esencja prowadzenia auta. 150 na zakrecie, a jest tylko delikatna jezda i jakby nigdy nic, trzyma sie czterema lapami na drodze.. Cos pieknego. Jezdzilem silnikami 3.0 v6, ale te silniki to sa popierdolki w porownaniu z v8 od AUDI.. Cos wspanialego!
Za kazdym razem, gdy patrze na ten samochod, taka duma mnie rozpiera ;D Wiecie o czym mowie
?