Witam mam na imię Michał i jestem z Łodzi. Forum odwiedzałem już kilkakrotnie od pół roku, bo od tego czasu szukałem dla taty auta marki Audi. Miało być to albo A4 B5 albo A6 C4 Quattro. W końcu po ciężkich poszukiwaniach kupiliśmy 2 listopada Audi A6 C4 2.8 ACK 30V +lpg Quattro 97' limuzyna w kolorze bordo(kupiona w polskim salonie). Jak na razie wrażenia pozytywne - jeśli chodzi o osiągi i komfort. Poprzednim autem taty był Opel Vectra A 2.0 8V, ja jeżdżę Nissanem Almerą 2.0 GTI, więc dla mnie a bardziej dla ojca różnica jest ogromna na plus dla Audi:-) Auto kupione na śląsku tuż przy granicy z Czechami, trasa do domu to 260km dwupasmowej jezdni, gdzie Audi bardzo ładnie płynęła, spaliła przy tym 14,5 litrów gazu /100km (trasa pokonana w 2,5 godziny). Audiczka ma fajne wyposażenie: ABS, 2x poduszka pow., wspom. kier. tempomat, kierownica obszyta skóra z regulacją w 2 płaszczyznach, oryginalne xenony ze spryskiwaczami, oryginalne alufelgi 16' , oryginalne nagłośnienie Audi, 4 elektryczne szyby, elektryczne podgrzewane lusterka, elektrycznie regulowane , podgrzewane przednie fotele z pamięcią fotela kierowcy, tapicerka jasna welurowa z wstawkami w drewnie, rolety tylnych szyb bocznych + elektryczna roleta tylnej szyby, komputer pokładowy wraz z diagnostyką poszczególnych obwodów, 2x podłokietnik, no i najważniejsze napęd Quattro.
Oto kilka fotek - Pozdrawiam