Po sprzedaży mojej S6 ''RS6'' przyszła pora na coś slabszego :embarrassed: ale oszczedniejszego... :blink:
1.9 TDI 115 koni.
Wyposażenie: standart plus czarna skóra, tempomat, czujnik zmierzchu i deszczu oraz mega nie pasujace radio Blaupunkta
Plany sa ambitne: xenon, RNS-e, Fela 19 plus obnizenie, chip ---> to najszybciej jak sie da :wink4:
Nastepnie s4 pakiet i pewnie jakies inne pierdoly.
Troche fotek jeszcze z ogloszenia:
Navi juz zamontowana:
Panel klimatronika jest podciety ale kupie ORI taki jaki powinien byc.
Jeszcze wszystko nie dograne ( vag ) ale mysle, ze niedlugo sie z tym uporam...
BiXenon zamontowany
Kabelek od Kufateca niezle pomogl. Wszystko pieknie dziala( dlugie, dzienne, mijania- tak jak powinno byc).
Relingi chrom rownież.
W garazu czekaja juz listwy s line , zderzak s line , kola od S4 beda za tydzien, zawieszenie FK zamowione i czekam na odebranie
Rozgladam sie powoli za kiera od R8. Jakby ktos widzial jakas dobra cene dajcie znac
Lepsze foty xenonu oraz relingow popoludniu.
Xenony kupilem w bardzo okazyjnej cenie.
Mysle , ze niedlugo bede je sprzedawal i poprostu doloze do xenonow bez pomaranczy...
[br]
Dopisany: 31 Sierpień 2009, 09:01[hr]Sa juz nowe fele- Avus 18 cali. Fele raczej przejsciowe, szukam cos bardziej ciekawego w 19 calach ale mam na to cala zime.
Doszlo tez zawieszenie FK. Niestety przod delikatnie wyzej stoji niz tyl. Albo znajde jakis gwint albo poprostu na przod wrzuce -60mm.
Dzisiaj kupilem zderzak od S4 w kolorze czarnym takim jak moj
Oczywiscie nie moglem sie powstrzymac i juz jest zalozony na aucie mimo kilku rys :naughty:
Niestety zaslepki spryskow sa nie polakierowane ale nie widac az tak bardzo.
Pewnie niedługo to poprawie.
Doszly listwy s line.
Jestem o kolejny krok do przodu
Sorrki za jakosc zdjec...
Zamontowalem juz multi kiere R8/TT ale aku padlo w aparacie...
Zdjecia jutro...
Doszly nowe fele 19 cali RS4 ET48 9cali.
Co prawda pogoda mocno nie rozpieszcza ale bylem ciekawy wygladu i w sniezyce zmienilem kola... :wallbash:
olew:
Opony troche balooony bo 255/35/19. Mysle, ze na 235 bedzie troche lepiej fela wygladac
Pozdrawiam:)