.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.kwi.2025 11:10:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 16:05:29 
Użytkownik

Myślę ze mogę ze spokojnym sumieniem polecić zakład znajdujący się przy ulicy :

Balickiej 93

Profesjonaliści w pełny tego słowa znaczeniu. Niestety nie są tani – ale sprzęt do diagnostyki autek kosztuje :-)

Audi A4 1.8 Turbo 200 PS.., b.mile wspominam

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 21:07:12 
Klubowicz

:/ nooo....w Krakowie powiadasz..hmmmm.......nima takich już ja coś o tym wiem :/ .
Ale poważnie :D jest zakład na Bagrowej tani ( w miare) solidny, tylko dużo pracy mają i można go polecić niestety musiałbyś się zemną skontaktować bo nie pamiętam adresu dokładnego.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 21:26:06 
Użytkownik

audik napisał(a):
:/ nooo....w Krakowie powiadasz..hmmmm.......nima takich już ja coś o tym wiem :/ .
Ale poważnie :D jest zakład na Bagrowej tani ( w miare) solidny, tylko dużo pracy mają i można go polecić niestety musiałbyś się zemną skontaktować bo nie pamiętam adresu dokładnego.

Bagrowa 6 albo 8 :)

Audi A4 1.8 Turbo 200 PS.., b.mile wspominam

Tytuł:
PostNapisane: 05.lut.2004 01:43:52 
Klubowicz

Po pierwsze...zapraszamy do zapoznania sie z regulaminem...i przedstawienia sie na forum newbie.....no i moze skompletuj swoje podstawowe dane..

---------------------------
Ja tam serwisuje od 2 lat swoja Niunie i poprzednio vectre i peugeota....

Daniel Wszolek 1km za wyjazdem do Kielc w lewo na drugiej gorce hehaha, nie znam adresu ---> najlepiej dzwon: 12 285 86 14, 601 453 296

Gosc ma teraz nawet stacje diagnostyczna i full wypas sprzetu elektronicznego. A co najwazniejsze ma glowe na karku - zanim pierdzielnie mlotkiem to wszystko przemysli...dzieki niemu kilka razy zaoszczedzilem sporo kaski i nigdy nie musze sie zastanawiac czy czegos niedokrecil...itp. naprawde warto - ceny bardzo ok, ale ludzi strasznie duzo tam przybywa. Jak powiesz, ze jestes od goscia z czarnym B4 to skojarzy ;-) Najlepiej zadzwonic i sie umowic ;-) Najezdzilem sie po roznych innych badziewiazach w Krakowie i w Wawie i dziekuje bardzo...nigdy nigdy nie pojade do kogo innego bo poprostu nie mam ochoty juz ryzykowac, szczerze polecam ;-)
Dla przykladu: widzialem jak gosc zrobil silnik 16V w competition po strzale rozrzadu - miodzio.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1