gemonos napisał(a):
znalazlem ogloszenie w gazecie ze jest do sprzedania stare audi coupe za 3500 zl, koles mowi ze auto ma 100% oryginalnych czesci i ze za granica auto takie ma duzo wieksza wartosc, ja sie na tym nie znam poprostu lubie stare samochody i to auto mi sie spodobalo, jesli ktos sie orientuje w tych klimatach prosze o pomoc, interesuje mnie czy faktycznie takie auto po remoncie moze osiagnac duza wartosc, pozatym jestem ciekaw ile musial bym wlozyc kasy w czesci zeby ten samochod doprowadzic do stanu uzywalnosc, czy czesci do samochodow tak starych sa drogie i czy sa ciezkie do zdobycia, auto ma silnik 1.9 benzyna, jest zajrejstrowane wiec wyglada na to ze w bardzo zlym stanie nie jest, z tego co koles mowil to juz jakis czas nim nie jezdzil i ze karoseria jest zciarana, z gory dziekuje za pomoc
rafal
Ciekawa sprawa, jakieś 2 miesiące temu rozmawiałem z jednym człowiekiem w Gdańsku, który stwierdził, że jest posiadaczem i ma właśnie na sprzedaż 2 takie auta i wg jego informacji w naszym kraju rzekomo miałyby być tylko 3 takie modele. Napisz skąd jest ten sprzedający, warto podrążyć ten temat, bo mnie też interesują bardzo stare modele Audi