a dlaczego czujnik hamulca miałby być do wymiany? Działa dobrze, a że kasuje tą zaświecającą się kontrolkę ?? To chyba niczemu nie przeszkadza?
do spanky i innych

parę pytań:
- co to jest N75
- co to jest wtrysk sterujący?
-nie wiem czy to możliwe aby to były wtryski do wymiany bo silnik pali na dotyk zawsze, czy to jest - 20 stp C czy lato, a silnik nie kopci niemal wcale. (W innym aucie dieslu gdy miałem wtryski do wymiany to jadąc zostawiałem za sobą smugę dymu a tu tego nie ma)
-jeśli chodzi o przebicia w wiazce silnika to jaka tam jest wiązka skoro to jest diesel??? (pewnie się nie znam, ale wiązka kojarzy mi się tylko z silnikiem benzynowym do świec idąca)
Byłem w ponoć najlepszym warsztacie na Gólnym Śląsku który się specjalizuje w naprawach pomp wtryskowych i facet po podpięciu silnika do urządzenia nie stwierdził żadnych usterek. Jeżdził ze mną po okolicy i akurat jak na złośc nic się nie chciał silnik przyduszać - jeździł idealnie.
w innym warsztacie który naprawia tylko Audi nie umiał się ze swoim programem kompterowym dogadać z moim autem (po prostu program nie chciał działać akurat z moim silnikiem
Nie wiem jaki program oni używali ale gdzie na Górnym Śląsku polecacie jechać aby podpiąć się do tego Vag`a czy innego czegoś?