.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 10.kwi.2025 12:41:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 1,8 Quattro bez turbo. Kupiłem a teraz mam wątpliwości.
PostNapisane: 02.wrz.2006 17:27:54 
Użytkownik

Witam
Jakiś czas temu kupiłem sobie Audi A4 1,8 quattro.Mam teraz wątpliwości mianowicie czytając to forum na temat 1,8 quattro jest bardzo mało informacji.W niekturych wątkach wypowiadacie sie ze A4 1,8Q nie istnieje!!!No ale jak wiadomo jest takie A4.Ale do rzeczy.Zastanawia mnie czy jeżeli jest mało tych samochodów to czy nie będzie problemu z częściami? Czy może będe musiał wszystkie części kupować na jakieś specjalne zamówienie.A może niektóre części podpasują z 1,8TQ.Co z zawieszeniem czy spasuje od 1,8TQ.
Tak to niestety jest człowiek przed kupnem nie odrobi obowiązkowej lektury w postaci tego forum a potem się martwi.Tylko proszę nie mówcie o słabych osiągach, to co mam mi wystarcza w zupełności.

I jeszcze jedno pytanie jak instalacja do 1,8Q 2 generacja czy sekfencja to pytanie do użytkowników takiej właśnie wersji Audi może ktoś sie znajdzie kto ma w tym gaz.
Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.wrz.2006 17:01:08 
Moderator

Przecież to najzwyklejsze 1.8 tylko w quattro , wiec problemów z częściami nie będzie

Tytuł: WITKA.
PostNapisane: 03.wrz.2006 17:10:26 
Użytkownik

Ja mam A 6 1,8 i 20V w quattro większa masa, ale jakoś ciągnie z częściami nie ma problemu dla przykładuwymieniałem tarczę sprzęgła trochę podpaliłem i tarcza kosztowała 160 złotych cena normal.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1