.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.sty.2025 12:07:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2005 17:11:46 
Użytkownik

hym a wiec powiem tak - i tu cytuje ksiazke sam naprawiam audi 80 "lampka probiercza powinna sie palic -podczas krecenia rozrusznikiem" -ja mam przesadzony silnik i tez tak mam zrobione ze wtryskiwacz rozruchowy wlacza sie podczas rozruchu a pozniej nie . jezeli go odlacze to bardzo dlugo musze krecic. nie wiem jak jest w ng - nie znam tych silnikow i nie bende sie klucil ale na moim przykladzie - 1,8 4 ro garowy napewno tak jest. dzisiaj zrobilem testa - jak mowiles zeby on czialal po uruchomieniu silnika przez 8 sec. po wlaczeniu go silnik momentalnie zgasł! to tez nasuwa sie odpowiedz ze nie powinien na uruchomionym. takie moje doswiadczenie. u mnie nie ma zadnychg problemów z tym wtryskiem - troszke zeby na nim zjadlem ale odkad go naprawilem nie mam zadnych problemów.
pozdrowienia

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1