.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 15:38:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.lut.2004 01:18:28 
Użytkownik

A moze cos sie stalo z wydechem przy udezeniu i teraz uklad jest zapchany i nie jest wstanie odprowadzic spalin a przy wcisnieciu gazu (wiecej spalin) zapycha sie calkowicie i gasnie. Przerabialem cos takiego w aucie kolegi. Objawy identyczne.

Tytuł:
PostNapisane: 26.lut.2004 10:57:58 
Użytkownik

powiem tak: to będzie bolało :!!: jeśli dotychczas nie zaznałeś tej niebywałej przyjemności usuwania "drobnych" problemów w esce to tylko łaczyć się w bólu pozostaje :diabel: chyba że twoja świnka skarbonka ma niewyczerpalne zapasy. taki pozornie mały problemi który objawił się akurat może tylko przy okazji tego boom może być dobrą okazją by dowiedzieć się czym jeździsz i naprawić zaległości bo takie pewnie są skoro nigdy nie odwidziłeś jednego z dwóch w pl fachowców od 2.2T. a tak wogóle to przy tym bliskim kontakcie z kwietnikiem pewnie nie tylko silnik ale i zawieszenie wymaga sporej dawki zeby ooczywiście sobie pozwolić na odcięcie paliwa przy 250km/h ;)
powodzenia trzymam kciuki ja juz mam to za sobą przynajmniej na razie (bo to esla przecież) i wiem jak to boli

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 09:54:20 
Użytkownik

-> co to jest IC
-> załączane Quattro
-> odcina przy 250
-> szyba nie pasuje od standardowego S2 (tego juz wogóle nie kumam)
-> kolega powiedział ze to rpzez czujnik poduchy

no normalnie nie moge tego czytać....ROTFL

Panie Pablo. lepiej nie podnoś maski i oddawaj auta do "pana Henia" bo bedzie jeszcze gorzej. jeszcze stwierdzą że to przez turbine i trzeba ją usunąć. :): Z Grójca do Warszawy masz rzut beretem! pojedź do gościa który naprawde zna sie na rzeczy i zrobi Ci wszystko i może troche wiedzy motoryzacyjnej u niego posiądziesz. kontakt znajdziesz na stronie www.audisport.pl

z poważaniem Michał

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1