.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.maja.2025 10:43:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2005 22:59:49 
Klubowicz

A ja z pytaniem do posiadaczy takich przycisków na konsoli: nie zdarzyło wam się przypadkiem podczas jazdy otworzyć drzwi?

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2005 23:27:21 
Klubowicz

Znam takiego co mu siedział akumulator więc chciał podładować go troche w domu ,zamknoł autko z pilota wyją akumulator klape zatrzasoł a rano się dopiero obudził jak tu wejść i otworzyc autko bo wszystki cięgna miał pościągane przed złodziejami .Także czeba się dobrze zastanowić co do likwidacji otwierania kluczykiem

Tytuł:
PostNapisane: 10.sty.2005 08:37:33 
Użytkownik

To miał to kiepsko skonfigurowane. Ja nie zamkne autka z pilota, jak drzwi i klapy nie są zamknięte bo nie ma takiej możliwości. Poza tym jak nie masz klameszczek to i auta na cetral nie musisz zamykać bo i tak nikt nie wlezie.
Aha i jeszcze jedno. Ciągniesz sobie gdzies pod autko w tajemnicze miejsce kabeli, pod które w razie awarii akumulatora możesz podpiąc drugą baterie. Na wszystko jest sposób, trzeba tylko pomyśleć.

Tytuł:
PostNapisane: 10.sty.2005 20:01:38 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
eomaciu napisał(a):
w zamian za pare(nascie) :wink: MB sluze np 4 pelnometrazowymi
filmami z jeremym clarksonem (top gear) w roli glownej :)

eomaciu co to za filmy tzn. jakie auta tam testuja Audi ?? :) a i tak nie mam dostepu do FTP :/ TopGear to najlepszy program motoryzacyjny na swiecie :D

Panowie tu mam link jak wykonac klamki bez zamkow w Audi 80 B4.
Niestety po niemiecku :P
http://www.homepages.lu/marcods/Tuergriffen/umbau_auf_türgriffen_ohne_schlos.htm

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1