Popierwsze to nie jest Mobil 1 tylko Mobil S a to różnica. Oleje Mobil 1 są to oleje z najwyższej półki i tyle też kosztują. Mobil S to olej gorszej jakości niż Mobil 1, jedynką oznaczane są te tylko najwyższej jakości.
Co do podrabiania to wszystko jest możliwe, ja olej kupuję zawsze w hurtowni prosto z beczki i nigdy się nie naciąłem. Najelpiej jest zaopatrywać się w sprawdzonym źródle. Ja leję Castrola minerala wysokiej klasy (nie pamiętam oznaczeń) i wychodzi mi z rabatem 10zł za litr (lany do butelki czy bańki jak sobie przywieziesz). Szczerze to radziłbym Ci znaleźć właśnie hurtownię i w niej się zaopatrzyć, może wyjdzie ciut drożej niż ten z allegro ale przynajmniej będziesz bardziej pewny jakości (jak sprzedadzą lipę w hurtowni to zawsze ktoś do nich może przyjechać itp).
Pozdrawiam.
_________________ Było: Audi 80 B2 1.6 diesel - moje pierwsze auto, moja pierwsza Audi, od niej zaczęła się moja wieczna miłość do marki. Było: Audi 90 B2 2.3 - oddana (to był błąd!) w dobre ręce w 2008 lecz w sercu pozostanie na zawsze ... Było: Audi 80 B4 Avant 1.9 TDi - dzielnie służyło przez 6 lat! Jest: Audi A4 Avant B5-lift 1.9 TDi - na 18kach wygląda prawie jak RSka ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|