.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.cze.2025 03:24:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27.lut.2006 00:10:01 
Użytkownik

Auto: Szukam C5 ACK
Mam pytanie do Riki76...Czy zmieniales moze cos przy doplywie powietrza do filtra? Bo u nas w Gliwicach robia doplyw powietrza z labiryntem, zeby nie dostawal takiego duzego na dojazdach do skrzyzowan. Jeszcze z powietrzem nic nie kombinowalem, gazownik zwala na Lambde a tu czytam i piszecie zeby krokowym podregulowac? Jaki ten krokowy kupiles i z jakiego modelu! Mi chodzi na Pb idealnie a na gazie faluja obroty + gasniecie jak wrzuce na luz i do skrzyzowan, a tak jak stoi to nigdy mi nie zgasl! No i jak np zgasnie w czasie jazdy to go odpalam wrzucajac na luz przegazowuje i dopiero potem wlaczam bieg. :zly: Bo nie zatrzymam sie przeciez w ruchu ulicznym zeby odpalic niunie? Wogole to mi wstyd czasem ze gasnie na swiatlach...wrr :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 27.lut.2006 00:45:08 
Użytkownik

Auto: V8
jesli na benzinu chodzi idealnie to wina jest zlego ustawienia lpg a ten gazownik to czub
pozdr

punk's not death
byly rozne audi qutro i nie qutro ale bylo:
treseraudi super200 2.2turbo 20v quattro avant i to bylo audi...
MONTAŻ LPG MECHANIKA 602244068

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1