.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 09:34:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi B4 TDI płyn do wspomagania
PostNapisane: 16.maja.2005 11:51:30 
Użytkownik

Witam

W moim Avancie B4 TDI ubyło prawie do minimum płynu do wspomagania (była mała nieszczelność na wężu przy pompie). Ze względu na to, iż nie wiem jaki jest to płyn, zeby źle nie zmieszać chciałbym wymienić na nowy. Słyszałem o jakimś polskim zamienniku (nazywa się chyba FEBi) dużo tańszym, niż oryginalny VW/Audi. Czy ktoś używa tego polskiego zamiennika i ile go potrzeba kupić w celu wymiany w moim autku??

Tytuł:
PostNapisane: 17.maja.2005 16:58:43 
Użytkownik

ja leje jakiś zielony w białej butelce... nazwy nie znam.. ale nie jest taki drogi 80 złotych litr czy półtora wchodzi bez problemu.... pojedź do jakiegoś zaufanego warsztatu to zleją stary i doleją nowego(dobiorą odpowiedni) i bedziesz miał przynajmniej czyste sumienie, że dobrali go specjaliści ;-) (choć nie jest on orginalny)

TRIUMPH Tiger 1050

Tytuł: Re: Audi B4 TDI płyn do wspomagania
PostNapisane: 17.maja.2005 18:54:34 
Użytkownik

Auto: Renata
maciek100 napisał(a):
Witam

W moim Avancie B4 TDI ubyło prawie do minimum płynu do wspomagania (była mała nieszczelność na wężu przy pompie). Ze względu na to, iż nie wiem jaki jest to płyn, zeby źle nie zmieszać chciałbym wymienić na nowy. Słyszałem o jakimś polskim zamienniku (nazywa się chyba FEBi) dużo tańszym, niż oryginalny VW/Audi. Czy ktoś używa tego polskiego zamiennika i ile go potrzeba kupić w celu wymiany w moim autku??

nie baw sie w zadne zamienniki, zalej oryginalny FEBI i po sprawie..... :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1