hans napisał(a):
macie cos do powiedzenia w temacie ? czy po karteczce ? ... jeszcze jeden glupi komentarz i beda kartki ... od tego sa PW
Nie rozumiem dlaczego piszesz w liczbie mnogiej - czy uwazasz zle napisalem piszac ceny czesci do topowego modelu sa nieporownywalnie drozsze ?(oczywiscie porownujac czesci w aso lub tej samej klasy zamienniki - nie dotyczy to oleju, plynu do spryskiwaczy i kilku innych materialow exploatacyjnych z oczywistych powodow, ale rozrzad hamulce, ogolne naprawy silnika i zawieszenia a zwlaszcza Q, ktore pewnie w takiej 4.2 sie znajdzie).
Moze lepiej zobacz wypowiedzi grzesB: mylisz sie orz drugi post bedacy cytatem mojej literowki. A potem pisz o kartkach.
A moze te posty cos wedlug Ciebie hans wnosza ?
mały v8 napisał(a):
Wiesz timm zaczynam troszke wątpić czy Ty chociaz jeżdziłes C4 z 2,8 , dla mnie to optymalny motor elastyczny długowieczny lubi gaz jeżdzi ponad 200 i jest w brew pozorom prosty w obsłudze,wiec czego chcieć wiecej???
P.S Te konie byś ich tak duzo chciał sa tylko zbedna próznością do pochwalenia sie przed znajomymi.
A ja jak czytam takie wypowiedzi to wiem dlaczego na zlot do krakowa przyjechalo kilka aut i pewnie w innych miastach dzieki takim ludziom i ich wypowiedziom nikomu sie nie chce jechac i marnowac dla nich czasu... Wiec koncze ta i inne dyskusje bo i tak to nie ma sansu - towazystwo wzajemnej adoracji, ktoremu wydaje sie sa wszechwiedzacy i wogole najlepsi, najmadrzejsi wszystko na kazdy temat wiedza i uwazaja silnik 2.8 w audi a6 to rakieta... Z tego powodu nie bede wiec nic pisal w dziale technikalia bo szkoda klawiatury.
Bede musial swoja wiedze dotyczaca auta czerpac jedynie z cotygodniowych spotkan - tam w przeciwienstwie do dzialu technikalia sa ludzie, ktorzy potrafia pomoc. Cale szczescie mieszkam w krakowie i mamy tu taka super ekipe.[/quote]
I moze jeszcze jedno jak maly v8 bedziesz kiedys jechal do krakowa to daj mi znac ustawie specjalnei dla Ciebie kogos ze zwyklym polonezem 1.6, zrobicie sobie probe pog gorke na drodze dwu psmowej ( trasa krakow warszawa taki podjazd z dwoma pasami w jedna strone i zobaczymy czy odejdziesz tego poloneza majacego zaledwie 80-90km).
Po takiej malej probie zrozumiesz dlaczego 2.8 12v jest mulowaty...