.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lip.2025 05:39:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gdzie sprawdzic A6 przed zakupem - W-wa
PostNapisane: 03.sie.2005 08:57:25 
Użytkownik

Poniewaz jestem coraz blizej zakupu auta szukam stacji diagnostycznej/mechanika/kogokolwiek kto sprawdzi samochod przed zakupem. Szukalem w polecanych warsztatach ale tak naprawde potrzebuje miejsca, gdzie sprawdza na raz wiecej rzeczy niz np. elektryka - zawieche, podpiecie pod kompa, nawet grubosc lakieru chce gdzies sprawdzic. Przykladowo w takim polecanym http://www.diagtronik.pl/ pisza tylko o elektronice/elektryce. A moze powinienem odwiedzic na poczatku kilka miejsc? W desperacji mysle o ASO na Radzyminskiej ale jakos zle mi sie kojarza takie miejsca, ciagle ktos na nie narzeka. Nie zalezy mi na jakichs wielkich oszczednosciach, chcialbym po prostu porzadnie sprawdzic autko przed zakupem. Please help... lokalizacja to jak w temacie W-wa

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 09:34:03 
Klubowicz

Jaki motor?? Poproś właściciela by wpadł dzisiaj na Torwar o 19:00 to przejrzymy autko dokładnie... a jak nie będzie chciał to może ktoś podjedzie (najlepiej z takim samym motorkiem bo będzie wiedział na co patrzeć...)

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 10:01:45 
Użytkownik

:peace: świetny pomysł

powiedz jaki silnik i gdzie i podjedzie ekipa g;)

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 11:31:09 
Użytkownik

Super - chetnie wpadne gdziekolwiek bedziecie tylko, jest male ale :-) Do 11.30 dzisiaj bylem pewny, ze obejrze ten samochod ale teraz mam watpliwosci - nie moge sie dodzwonic do sprzedajacego a ten, z ktorym rozmawialem poprzednio o tym samochodzie nie wie o co chodzi. Dziwne rzeczy. Chyba pojade jednak do gdanska - A6 z 1995 roku z zamontowana sekwencja za 25 900, automat, 2.8. Co myslicie o przebiegu 305 000 dla tego auta? Ja jezdze rocznie jakies 15 000 wiec chyba jeszcze troche pojezdze?
Teraz bede szukal dobrego serwisu w Gdansku... Anyway mam zdjecia i wozik wydaje sie byc spoko na pierwszy rzut oka.

pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 11:36:47 
Klubowicz

O ile autentczny i dbany to dla tego silnika okres docierania ;)

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 11:38:45 
Użytkownik

danil napisał(a):
Super - chetnie wpadne gdziekolwiek bedziecie tylko, jest male ale :-) Do 11.30 dzisiaj bylem pewny, ze obejrze ten samochod ale teraz mam watpliwosci - nie moge sie dodzwonic do sprzedajacego a ten, z ktorym rozmawialem poprzednio o tym samochodzie nie wie o co chodzi. Dziwne rzeczy. Chyba pojade jednak do gdanska - A6 z 1995 roku z zamontowana sekwencja za 25 900, automat, 2.8. Co myslicie o przebiegu 305 000 dla tego auta? Ja jezdze rocznie jakies 15 000 wiec chyba jeszcze troche pojezdze?
Teraz bede szukal dobrego serwisu w Gdansku... Anyway mam zdjecia i wozik wydaje sie byc spoko na pierwszy rzut oka.

pozdrowienia

Jest coś takiego jak Trójmiejski Klub Audi - może za nim pojedziesz poproś kogoś by zerknął na auto - trochę szkoda jechać na próżno . Wiem że koledzy TKA są i na tym forum - poczekaj może się ktoś odezwie . Przegieg nie przeraża jeśli auto było zadbane . Choć przyznam się że cena wysoka g:/

A jeśli koniecznie chcesz sam jechac obejrzeć to spróbuj zajrzeć dziś na spota to na żywym egzemplarzu powiedzą ci koledzy na co zwrócić szczególną uwage

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 12:20:54 
Użytkownik

Chetnie wpadne - tylko gdzie - Torwar o 19? Jak Was rozpoznam? Tymczasem wertuje strone TKA :-)
A jesli chodzi o cene to chyba nie jest taka najgorsza biorac pod uwage, ze jest sekwencja gazu. Opieram sie na internecie (serwisy polskie + mobile i autoscout) i te 25900 to calkiem przyzwoita kwota. Zreszta - jesli auto bedzie w naprawde dobrym stanie to czemu nie.... Naogladalem sie w miedzyczasie juz roznych szrotow, lekko bitych, drasnietych itp. i mam troche dosc.

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 12:25:14 
Użytkownik

danil napisał(a):
Chetnie wpadne - tylko gdzie - Torwar o 19? Jak Was rozpoznam?

musisz sledzic ten watek http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=469&postdays=0&postorder=asc&start=4540
i dokladnie dowiesz sie gdzie sie spotykamy dzis. co do rozpoznania, to trudno nie zauwazyc kilku autek spod znaku OOOO stojacych obok siebie. A jezeli bedzie to torwar to bedziemy stali w jednej z alejek...przy petli autobusowej.

-Volvo V70 II T5

-Audi 100 C4 Avant '92r. ABC (Rezanko: soczewki, 4 x el. szyby, roletki w tylnych drzwiach oraz tylnej szyby, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Audi 100 C3 CD '83r. 2,0
-Audi Coupe GT '86r. KX
-Audi Coupe GT5S '82r. WN
-Audi 80 GLS 2D, '78r. 1,6

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 12:26:19 
Użytkownik

danil napisał(a):
Chetnie wpadne - tylko gdzie - Torwar o 19? Jak Was rozpoznam?

Dziś 19 Torwar - jak pętla autobusowa
a ja nas rozpoznasz g:hmm :?:
jak zobaczysz autka z kółkami na grilach to będziemy my g;)

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 12:31:13 
Użytkownik

Oki - wiec jak zobaczycie granatowego podrdzewialego poldota podjezdzajacego to bede ja :-) (prawda ze niezly upgrade sobie szykuje)

Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2005 12:35:31 
Użytkownik

danil napisał(a):
Oki - wiec jak zobaczycie granatowego podrdzewialego poldota podjezdzajacego to bede ja :-) (prawda ze niezly upgrade sobie szykuje)

ważne że w dobrym kierunku
jak będziesz miał problemy z orientacją to dzwoń 0-603-650-508

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1