Polsenator napisał(a):
Witam,mam maly problem w moim Audi. Srednio raz na 7-8 odpalen po uruchomieniu silnika w momencie gdz juz zadna z kontrolek nie powinna sie swiecic pojawia sie sygnal dziekowy i czerwona kontrolka oleju, gasnie po ok 4 sekundach i wszystko jest ok. Moje A4 mam bardzo krotko, po 3 dniach uzytkowania wymienilem olej, wczesniej przez te 3 dni tego nie bylo, nie wiem czy poprostu nie mialem szczescia na to trafic czy moze to byc nastepstwo wymiany oleju. Poziom oleju jest ok, sprawdzalem silnik od spodu, nie ma zadnych wyciekow itp, inspekacja zostala skasowana. W poniedzialek jade podlaczyc go pod VAG-a ale w miedzyczasie moze ktos cos wymysli.Pozdrawiam
hej, ja mialam ten sam problem...wymienilam olej i po prau dniach pojawila mi sie ponownie kontrolka.... i to przez pare dni no ale zlekcewazylam ja.....i potem przestala sie zapalac...no ale teraz mam inny problem....czasami miga mi i piszczy pomaranczowa kontrolka z takim "samochodzikiem" i nie mam pojecia co ona oznacza...gdyz instrukcje mam po niemiecku

moze Ty wiesz? pozdrawiam