Witajcie. Mianowicie... po pierwsze zastanawia mnie kwestia ustawienia kierownicy. Pomijam fakt, że jest wysoko i daleko od nas... Chodzi mi o to czy u was jak siedzicie na fotelu kierowcy i położycie obie ręce na kierownicy na godzinie 3 i 9 to czujecie, że kierownica po stronie gdzie leży lewa ręka jest dalej

. Dalej i to o jakiś 1 cm

. Poprostu lewą ręke można bardziej wyprostować a prawą mniej. Dołaczam fotkę i proszę sprawdzcie jak jest u was z odległością do punktu A i B (zał. foto).
http://xs.to/xs.php?f=BiFour.jpg&h=xs47&d=05380
Dodam jeszcze, że auto jest 101% bezwypadkowe i kupione w salonie Audi w niemczech więc na upartego mogę do nich zadzwonić i prześlą mi co było w tym samochodzie robione od nowości. Bo kupił je i użytkował gość w tym samym salonie w jednym miejscu aż do momentu kiedy je ja zakupiłe czyli 3 dni temu. Z tego co patrzyłem w Etkę (rys. 95 4 19 419-25) to są dwa typy kolumn kierowniczych - czy była w B4 regulacja wysokosci kierownicy

. kolejna kwestia to to, że kiedys miałem B4 z poduszką tylko, że rocznik `94 (stara kierownica) i po 2.5 roku uzytkowania nie przypominam sobie żeby kiereszka krzywo stała

.
Druga sprawa to zagłówki. W B4 z `94 roku które kiedyś jak wyżej wspomniałem użytkowałem były zagłówki pełne a w tej nowej z czerwca 95 mam takie z dziurą w środku. Niestety nie da się ich na tyle przybliżyć żeby w pozycji natyralnej dla naszej fizjologii oprzeć na nich głowę. Przeszperałem Etkę i zobaczyłem, że sa jakieś wkładki w takie zagłówki czy ktoś z was coś takiego ma

. albo zna mozliwość zrobienia z tym porzadku

.
PS. Dołączone zdięcie jest poglądowe zapożyczone z allegro ale obrazuje prawie identycze wnętrze jak w moim aucie (mam jeszcze podgrzewane fotele)...
Pozdrawiam i Help me