.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.sty.2025 16:35:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wymieniam reduktor Zavoli na jaki ???
PostNapisane: 21.lis.2005 19:38:47 
Użytkownik

Witam
Podejrzewam ze konczy mi sie reduktor Zavoli w moim C4 2.0 AAD, chciałem redgenerowac ale gazownik odradził stwierdzając ze nie sa to parowniki najwyzszych lotów. Poleca Lovato elektornik ten do 120 km. Mpje pytanie czy warto ? a moze BRC Tomasetto etc...
Sugeruje równiez wymiane miksera (ma jakis swój sprawdzony patent mikser zwykły bez grzybka) chciałem zmieniac ale wlasnie na taki z grzybkiem ??? nie wiem juz cos myslec prosze o jakiej sugestie, z góry dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 22.lis.2005 09:21:16 
Użytkownik

Witam.
Twój gazownik ma rację Zavoli są reduktorami niskich lotów i regenerowanie takiego mija się z celem.Ja osobiście polecam Ci BRC- bardzo wysoka trwałość i żadnych problemów np. z regulacjami, ewentualnie Lovato też jest niezłe tylko pamiętaj że musi to być "Lovato", a nie np. LovTec czy coś podobnego i niech Ci czasem gaziarz nie leje wody że to je to samo tylko nazwa troszkę inna :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1