.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.lis.2024 11:56:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: jakie głośniki do audi a4
PostNapisane: 13.sty.2006 21:40:35 
Użytkownik

:peace: witam!!!
dzieki za odpowiedzi ale nadal nie wiem jakie głośniki kupić do mojego audi. przeleciałem forum (poruszam sie jeszcze kulawo) ale nic nie znalazłem. Chcę założyć głosniki do tylnych drzwi (których fabr brak) jakie? średnica i głębokość i gdzie można dostać maskownice. Z góry dzieki.
alfuta@wp.pl

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 23:38:00 
Użytkownik

hej audi chyba nie lubi melomanow i dlatego taka bieda z tymi glosnikami w Avantach trza samemu cosik na to poradzic na to....

Tytuł: Re: jakie głośniki do audi a4
PostNapisane: 14.sty.2006 05:55:56 
Moderator

alfuta napisał(a):
:peace: witam!!!
dzieki za odpowiedzi ale nadal nie wiem jakie głośniki kupić do mojego audi. przeleciałem forum (poruszam sie jeszcze kulawo) ale nic nie znalazłem. Chcę założyć głosniki do tylnych drzwi (których fabr brak) jakie? średnica i głębokość i gdzie można dostać maskownice. Z góry dzieki.
alfuta@wp.pl

A po co Ci głośniki w tylnych drzwiach??Wytarczy , że zrobisz dobry przód i wrzucisz jakąś skrzynkę z piecykiem do bagaznika i zagra miodzio.

No chyba , że często jeździsz na tlnym siedzeni albo chcesz żeby najpierw Cię słyszeli a potem widzieli to możesz wsadzać i w drzwi z tyłu ;-)

robert54 napisał(a):
hej audi chyba nie lubi melomanow i dlatego taka bieda z tymi glosnikami w Avantach trza samemu cosik na to poradzic na to....

A Ty myślisz , że tylko Audi fabrycznie pcha najtańsze papierowe głośniki??Widziałem co siedzi w samochodach za prawie 200 000 i jest tam dokładnie to samo ;-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1